Pasifik Sürüşü adlı oyunun genel oynanış fragmanı yayınlandı.

Pasifik Sürüşü adlı oyunun genel oynanış fragmanı yayınlandı.

Kepler Interactive yayıncı ve Ironwood Studios geliştirici, Hayatta Kalma macera oyunu olan Pacific Drive’ın oynanış videosunu yayınladı. Kreatif direktör Alexander Drakott ve Oyun direktörü Seth Rosen, oyunun oynanışını sunuyorlar.

Pasifik Okyanusu’nun kuzeybatısında, yüksek her dem yeşil bitkilerin gölgesinde, 300 metrelik duvarın arkasında sıkışıp kalıyorsunuz. Bu duvar neden inşa edildi ve Esaslar olarak adlandırılan şeyler kim veya nedir? Gizemli sesler radyo dalgaları üzerinden yayılarak size sorular soruyor ve sizi uyarıyor. Doğa olayları ve anormalliklerle mücadele ederken, tek emin olabileceğiniz şey: Siz ve aracınız Bölgeyi değişmeden terk etmeyeceksiniz.

30 yılı aşkın süredir dokunulmamış olan Olimpiyat atıl bölgesi, çeşitli tehlikeler ve Anormallikler adı verilen gizemli olguların evi. Yalnızca aracınızla bu gizemli yollarda seyahat ederken, 50’li yıllardan bu yana bu bölgeyi saran sırların ağını çözmeye çalışın. Aracınızı güncellemek için kaynaklar toplayın ve daha fazla ipucu bulun, bilinmeyene doğru ilerleyin.

Pacific Drive, 22 Şubat’ta PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store’da PC için piyasaya sürülecek.