Path of Exile PS4 Ertelendi

Path of Exile PS4 Ertelendi

Path of Exile PS4

Path of Exile PS4

PlayStation 4‘teki Path of Exile‘nin yayınlanma süresi biraz uzadı. Developer Grinding Gear Games, PlayStation 4 baskısının planlandığı gibi Aralık ayında başlatılmayacağını açıkladı.

Bir blog yazısında, geliştirici gecikme için özür diledi ve stüdyonun “yoğun Noel döneminde sertifikasyon sürecini tamamlamak için alacağı çalışma miktarını hafife aldığını” açıkladı.

Grinding Gear şimdi, PS4‘teki Şubat ayı başlarında potansiyel olarak yayınlanacak oyunla, sertifikasyon sürecini Ocak ayına kadar bitirmeyi bekliyor. Şu an ile sonrası arasındaki boşluğun tembellikle geçmeyeceğini söyleyen stüdyo, ekstra sürenin geliştiricinin Path of Exile’nin performansını ve PS4 için kare hızını daha fazla geliştirmesine izin vereceğini söyledi.

Stüdyo, “Yine, bunun için çok üzgünüz. Gelecek yılın başlarında piyasaya sürüldüğünde PlayStation 4’te Path of Exile’nin harika olacağına söz veriyoruz.” dedi.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir rol yapma oyunu, Path of Exile aslında 2013 yılında piyasaya sürüldü ve Xbox One sürümü 2017 yılında çıktı. Mayıs 2018’de, Çinli internet ve oyun dev Tencent, Grinding Gear Games’i satın aldı ama şirket bağımsız olarak çalışmaya devam ettiğini söylüyor.