PC İçin En İyi Ücretsiz 15 Kart Oyunu

PC İçin En İyi Ücretsiz 15 Kart Oyunu

Son beş yılda, dijital kart oyunu türü patladı ve kart oyunları kalıcı olacak gibi görünüyor.

Tüm bunlar, 2014 yılında çıkan ve o zamanın en popüler çevrimiçi oyunlarından biri haline gelen Blizzard’ın Hearthstone adlı oyununun popülaritesi sayesinde oldu.

Diğer yayıncılar bu potansiyeli gördü ve az ya da çok başarı ile kendi kart oyunlarını yapmaya başladı.

Kart oyunları Hearthstone'un en iyi günlerinde olduğu kadar popüler olmasa da, hala oynanabilecek birçok harika kart oyunu var ve 2021'de bir kart oyunu oynamaya başlamak istiyorsanız, seçebileceğiniz kaliteli oyunlar fazlasıyla yeterli.

2021'de oynayabileceğiniz en iyi ve en eğlenceli kart oyunlarından bazılarının neler olduğuna bir bakalım:

 

  1. Slay the Spire

Bir kart oyununda şimdiye kadar karşılaştığımız en tuhaf ve rahatsız edici yaratıklarla, roguelike unsurlara sahip tek oyunculu bir kart oyunu! Ayrıca kendi destenizi inşa edebilir ve daha düşük ve daha yüksek güçlere sahip eserler toplayabilirsiniz.

Oyun, düşük bütçeli bir oyun için bazı süslü müziklere ve harika grafiklere, iyi tasarlanmış bir savaş sistemine ve devasa tekrar oynanabilirlik potansiyeline sahip. Bu oyunu deneyin, bayılacaksınız!

 

  1. Griftlands

Yolda çok sayıda düşman veya müttefikle karşılaşacağınız büyüleyici bir hikayeye sahip bir roguelike deste oyunu. Karşılaştığınız NPC'lere nasıl yanıt vermek istediğiniz size kalmış. Diplomatik, kaba, arkadaş canlısı veya düşmanca olmak tamamen sizin elinizde.

Harika savaş sisteminin yanı sıra, başkaları için görevleri tamamlayabilecek ve ödüller kazanabileceksiniz. İyi bir hikaye ve saatlerce süren eğlencenin tadını çıkaran oyuncular için iyi bir roguelike kart oyunu!

 

  1. Monstertrain

Monstertrain'de mola yok. Yolculuğunuzda topladığınız kartlarla düşmanları yok etmek için arabadan arabaya gideceğiniz roguelike bir deste oyununa hoş geldiniz. Bu oyun özellikle bir meydan okuma arıyorsanız harika, bu oyunda ustalaşmak yüzlerce saatinizi alacak ve bunu uzun bir zaman olarak düşünebilirsiniz. Ancak eğlenirken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz.

Bu oyuna, gözlerinizi kamaştıracak akıllı seviye tasarımına ve grafiklere ve bu oyunda harcayacağınız sayısız saate bayılacaksınız!

 

  1. Warhammer Combat Cards

Hammer of Wars adlı RTS oyununu oynadınız mı? Geliştiriciler aynı evrende geçen başka bir oyun yaptılar, tek fark bunun bir kart oyunu olması. Başlangıçta, bu oyunda birçok zorluğa tanık olacaksınız, bu oyun özellikle bu oyunu oynamanın ilk aşamalarında yeni oyunculara zorbalık etmeye odaklanıyor, ancak lütfen cesaretiniz kırılmasın. İlerledikçe daha güçlü hissedeceksiniz ve zorlukların üstesinden geleceksiniz! Çok oyunculu savaşların hayranı değilseniz, her zaman tek oyunculu hikaye modunu deneyebilirsiniz!

 

  1. Runeverse: Sea Brawls

Hearthstone'a benzer mekaniklere sahip bir başka harika oyun, daha önce bahsedilen kart oyunlarında olduğu gibi, kartları toplayabilir ve desteler oluşturabilirsiniz, ancak bu oyunda aynı zamanda farklı oyun modlarını da oynayabilirsiniz. Ya 1v1 savaşlar ya da 8 oyuncu arasındaki savaşlarda yer alın!

Bu oyun için sistem gereksinimleri yüksek değil. Bu oyunu bir patates üzerinde çalıştırabileceğinize %100 eminiz. Bu oyunda basit sanat tasarımının, oyun mekaniğinin ve bağımlılık yapan toplama sisteminin tadını çıkaracaksınız.

 

  1. Creatures of Aether

Aether'in büyülü dünyasına gireceksiniz, burada diğer oyuncuları sıralı PVP maçlarında ya da diğer oyuncular tarafından katledilmek veya katletmek sizin için çantada keklik değilse PVE zindanlarında da takılabilirsiniz!

İçine koymak istediğiniz her şeyden oluşan güçlü bir deste inşa etmeniz gerekecek. Saatlerce sürecek eğlenceli bir oyun ile bu süslü, karikatürize oyunda düşmanlarınızı ezmek için birçok güçlü yetenekle donatılacaksınız!

 

  1. Storybook Brawl

Kontrolünüz altındaki 30 kahraman arasından seçim yapabilecek ve savaşmak için bir taraf seçebileceksiniz. İyi veya kötü tarafta olmak size kalmış.

Ayrıca yeni başlayan biri olarak zorluklarla karşılaşma konusunda endişelenmenize gerek yok, bu oyun yeni bir oyuncuysanız botlar sunmakta. Bu oyun diğer kart oyunlarından çok farklı şeyler sunuyor. Mutlaka denemelisiniz!

 

  1. Kards

2. Dünya Savaşı'nda geçen bir kart oyunu mu? Hayır, Sovyetlerin ve Nazilerin birbirleriyle barışçıl bir şekilde poker oynamasını beklemeyin, gelecekte piyasaya sürülecek çok sayıda genişleme ile bir tür Hearthstone tarzı oyun bekleyebilirsiniz. Geliştiriciler aktif olarak bunu daha iyi bir oyun haline getirmeye çalışıyor ve bu da listemizde ona bir artı kazandırıyor!

İkinci dünya savaşı savaş tiyatrosunun fraksiyonlarından biri olarak oynayabilecek, kartları ve yadi-yada toplayabilecek, M8 Greyhound, Panther A gibi kartların kilidini açabilecek ve diğer pek çok süslü kartlara sahip olabileceksiniz. Ayrıca ücretsiz. Bizce bu 2. Dünya Savaşı'nda geçen tek kart oyunu!

 

  1. The Elder Scrolls: Legends

Daha iyi bir kart oyunu için başka yere bakmayın. Size The Elder Scrolls: Legends'ı tanıtmak istiyorum. Küçük ama sadık bir topluluğa sahip, çeşitli desteler oluşturabileceğiniz bir oyun, bizim favorilerimizden biri.

Oyunun oyuncu tabanı azaldı, ancak hala aktif – kesinlikle daha fazla tanınmaya ihtiyaç duyan güzel bir oyun! Denemeyi unutmayın!

 

  1. Monster Evo

Bu oyun bize Pokemon'u hatırlatıyor. Burada bu büyüleyici oyunun dünyasında vahşi evcil hayvanları yakalayabileceksiniz. Evcil hayvanlarınızı toplayabilecek ve onları geliştirerek geliştirebileceksiniz, bu da istatistiklerini iyileştirecek!

Eşsiz grafikler ve toplanacak sevimli evcil hayvanlar ile oldukça havalı bir oyun, geçmişte Pokemon gibi oyunlar oynadıysanız oyunun tadını çıkaracaksınız, bu oyun kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

 

  1. Shadowverse

Shadowverse adlı bu oyunda toplamanız için bir sürü anime kedi kız var. Bu oyun genel olarak anime tarzı bir tasarıma sahip, oynanış Hearthstone'a oldukça benzer, sadece daha karmaşık. Çok dik bir öğrenme eğrisine sahip ve oldukça zorlu olacak, ancak saatlerce süren keyifli bir oyundan sonra ödüllendirici olacak.

 

  1. Legends of Runeterra

Riot Games tarafından yapılmış bir kart oyunu. Garip görünebilir, ancak en sevdiğiniz şampiyonun bir kart çerçevesinde çılgınca şeyler yaptığını görmek güzel bir şey. Lezzetli, sevimli ve benzersiz mekaniği, klas sunumu ve F2P dostu oynanışı ile diğer oyunlardan farklılaşıyor. Aynı zamanda çaylak dostudur, yani kart oyunlarına başlamak istiyorsanız bu oyun tam size göre!

 

  1. Magic The Gathering Arena

Tüm kart oyunlarının babası olarak da adlandırılan MTG Arena, sizi doğrudan sizin tarafınızdan veya düşman tarafına yönlendirecek. Sıra tabanlı, stratejik kart savaşları dünyasına götürecek ve kazanma oranınızı etkilemeyecek satın alımlardan uzak tutacak.

Söylenecek daha fazla şey var. Siz ve rakipleriniz sırayla birbirinizi yok edeceksiniz, bazen RNGesus tarafından kutsanacaksınız, bazen onun tarafından kazıklanacaksınız, OP veya rezil olacak desteler üretebileceksiniz. Neyse, oyuna kesinlikle bakın.

 

  1. Gwent the Witcher Card Game

Evet, CD Projekt Red de kendi kart oyununu yaptı. Yine kendi oyunları olan Witcher Serisine dayanan bu oyunda Witcher karakterleri içeren harika kartlar toplayabileceksiniz. Geralt, Yennefer ve hepsinden önemlisi ROACH gibi!

F2P dostu, bir haftadan kısa sürede kendinize iyi bir meta-deste almayı başarabilir ve bu oyundaki ilerlemeniz her zaman hoş ve anlaşılması kolay olabilir. Bu oyunun adı geçen diğer tüm kart oyunlarından hoş bir değişiklik olduğunu söylemeliyiz. Kendi stratejilerinizi ve deste yapılarınızı kolayca oluşturabileceğiniz bir oyundan hoşlanıyorsanız zevk alacaksınız. Fena bir oyun!

 

  1. Hearthstone

Şimdiye kadarki en sevdiğimiz kart oyunlarından biri. 2014'te piyasaya çıkan bu oyunda kazandıkça size harika ödüller kazandıracak bir arena sistemi ve heyecan verici bir paket açma sistemi var. özel efektlere sahip efsanevi, epik, nadir veya sıradan kartları bulabilirsiniz.

Her biri onları tank yapan, minyonlara/diğer kahramanlara hasar veren ya da Pally olarak sıranızı 1/1 minyonla dolduran özel yeteneklere sahip 9 farklı sınıfla oynayabilirsiniz.