PC’de The Elder Scrolls 3: Morrowind Oyununu Ücretsiz İndirin

PC’de The Elder Scrolls 3: Morrowind Oyununu Ücretsiz İndirin

The Elder Scrolls 3: Morrowind Ücretsiz

The Elder Scrolls 3: Morrowind Ücretsiz

Sadece birkaç oyun serisi, on yıllara yayıldı ve izlerini bıraktı. Onlardan biri de 25. yılını kutlayan The Elder Scrolls serisidir. İlk oyun The Elder Scrolls: Arena 1994 yılında piyasaya sürülmüştü. The Elder Scrolls serisi birden fazla Yılın Oyunu ödüllü oyununu üretti ve bu haftanın yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak Bethesda, Yılın Oyun Ödülü kazananlarından birini tamamen ücretsiz olarak veriyor: The Elder Scrolls III: Morrowind.

Yalnızca bugün için PC’de Morrowind‘un ücretsiz bir kopyasını talep edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ücretsiz bir Bethesda.net hesabı oluşturmak, TES25TH-MORROWIND kodunu kullanmak ve oynamak için Bethesda launcher’ı indirmek. Oyun hemen hesabınıza eklenecektir.

Morrowind, The Elder Scrolls serisinin üçüncü bölümüdür ve doğrusal bir kugu üzerinde durmak yerine, serbest dolaşımı teşvik eden dev bir açık dünyaya sahiptir. Oyun, Dunmer olarak bilinen Dark Elves ülkesi olan Vvardenfell adasındaki Morrowind’de ayarlanmıştır. Hayal gücünüzü kullanarak birkaç boşluğu doldurmaya istekli olduğunuz sürece istediğiniz gibi oynamanıza izin veren güzel görünümlü, yayılan ve tamamen açık uçlu bir oyundur.

Seri o zamandan beri, The Elder Scrolls IV: Oblivion ve The Elder Scrolls V: Skyrim ve Elder Scrolls VI gibi diğer popüler, en çok satan oyunları üretmeye devam ederken, Morrowind seri ve hayranları tarafından sevilenler arasında önemli bir bölüm olmaya devam ediyor. 2017’de, oyuncuların mantarlarla kaplı Vvardenfell adasını tekrar ziyaret etmelerine olanak tanıyan Elder Scrolls Online‘a Morrowind genişlemesi bile eklendi. Tüm zamanların kesinlikle en iyilerinden biri olan bu ücretsiz klasik RPG deneyimini kaçırmayın. Oyuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

The Elder Scrolls 3: Morrowind Ücretsiz İndir