Perakende Mağazaları Elden Ring’in İlk Çeyreğinde Sürüm Ek İle Bekliyor

Perakende Mağazaları Elden Ring’in İlk Çeyreğinde Sürüm Ek İle Bekliyor

Yılın başından beri Elden Ring için Shadow of the Erdtree adlı genişletmenin yakın bir zamanda çıkışı hakkında dedikodular aktif bir şekilde dolaşıyor. Son sızıntılar, DLC’nin Şubat ayında piyasaya sürülebileceğini iddia etmiş olsa da oyun endüstrisi daha pragmatik bir yaklaşıma sahip. Yurt dışındaki bazı büyük perakende mağazalarının verilerine göre FromSoftware ve Bandai Namco, Elden Ring – Shadow of the Erdtree’yi 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Raporlara göre, bazı perakende mağazaları genişletmenin çıkışının en muhtemel ayının Mart olduğunu sitelerinde belirtmiş. Analistler, Bandai Namco’nun Shadow of the Erdtree’yi büyük bir çıkış yapmayı planladığını ve bu nedenle sosyal medya pazarlama için özel bir reklam kampanyası hazırladıklarını düşünüyor. Beklenti, genişlemeyle birlikte orijinal oyunun, genişlemeyi içeren yeni bir sürüm alacağı yönünde.

Eğer Elden Ring – Shadow of the Erdtree hakkında resmi bir haber alamazsak, genişlemenin çıkış tarihi şubat sonuna kadar ertelenecek. Şu anda birçok faktör ve dış kaynaklar, genişlemenin tamamen çıkışa hazır olduğunu gösterse de, geliştiriciler yayınını aceleye getirmeyebilir ve tüm fikirlerin üzerinde çalışmak için daha fazla zaman alabilirler.