Pers Güneş: Kayıp Taç Yönetmeni Yaklaşan Ücretsiz Güncellemeyi Duyurdu

Pers Güneş: Kayıp Taç Yönetmeni Yaklaşan Ücretsiz Güncellemeyi Duyurdu

Prince of Persia: Lost Crown, gelecek aylarda yeni içerik ve ücretsiz güncellemeler alacak. Oyunun resmi X sayfasında kısa bir video ile duyuruldu.

Oyun direktörü Munir Radi, Prince of Persia: Lost Crown adına hayranlara ekibin adına teşekkür ettiği bir video yayınladı. Ayrıca oyunun yakında ücretsiz bir güncelleme alacağını duyurdu.

Radi ayrıca Prince of Persia: Lost Crown’un yakın aylarda birkaç ücretsiz güncelleme alacağını belirtti. Bu güncellemeler ekstra içerik ve yeni oyun modları içerecektir. Modlara özellikle vurgu yaparak şunları ekledi:

“Size meydan okuyabileceğiniz, keşfedebileceğiniz ve keyif alabileceğiniz modlar.”

Radi, bu ücretsiz güncellemenin ne zaman çıkacağını ve neler içereceğini belirtmedi. Ancak bazı ipuçları verdi. İlk olarak, hayranlara Artaban ile antrenman yapmalarını, ölümsüzlerin müttefiki ve korkusuz savaşçısı ile pratik yapmalarını önerdi. İkincisi, hayranlara şunları önerdi:

“Immortal modunda oyunu deneyin.”

Gizemli önerilerinden anlaşıldığı üzere, yeni güncelleme muhtemelen şu anda oyunun en zorluğu olan “Immortal” modundan daha zor bir oyun modunun eklenmesine yol açabilir. Alternatif olarak, bu aynı zamanda God of War: Ragnarok için Valhalla genişlemesine benzer bir şey olabilir, oyuncuların zorlu rakiplerle daha zorlu savaşlara katılmasına izin veren bir genişleme.