Persona 5, 2.7 Milyon Kopya Sattı

Persona 5, 2.7 Milyon Kopya Sattı

Atlus, PS4 ve PS3 için bir Japon rol yapma oyunu olan Persona 5’in, bu kadar özel ve niş bir başlık için az değil, 2.7 milyon kopya sattığını açıkladı.

Japonca Persona 5 Royal sayfasındaki bilgiye göre, yılın sonunda Japonya’da ve 2020’de ise Batı’da oyunun yeni baskısı planlanıyor.

 

Bu ayın başlarında, eski Atlus’un CEO’su ve Naoto Hiraoka markasının şu anki sahibi, GNN Gamer ile yaptığı röportajda satılan 2.4 milyon kopyadan bahsetti. Aralık 2017’de, Persona 5 satılan iki milyon kopyayı aştı. Atlus’a göre, bu serideki en çok satan oyun. Son zamanlarda oyun kahramanı Joker, Super Smash Bros. Ultimate kadrosuna eklendi.

Fantom Hırsızlara Katılın: İnsanlığı özgür bırakmak için karanlığın içine gidin.

Fantom Hırsızlara Katılın: İnsanlığı özgür bırakmak için karanlığın içine gidin.

Genel Bakış

LİSEDEN ZİNDANLARA

İçinizdeki Persona’yı serbest bırakın

Sosyal mühendisliğe özenen çok sıradan bir grubun sıra dışı hayatlarına adım atın ve etrafınızdaki dünyayı yeniden şekillendirmek için ‘Persona’nın öteki dünyaya ait özelliklerini kullanın.

Gündüzleri sıradan bir Tokyo öğrencisinin hayatını yaşayın, geceleri ise maskenizi takın ve “Fantom Hırsızları” olarak bilinen bir kanunsuzlar çetesine katılın. Bilinçaltının gizemli dünyası ‘Palace’ta eşsiz doğaüstü güçleri kullanarak kendinizi savunun ve uyanık dünyanın kalplerinden ve zihinlerinden hastalığı söküp atmak için ‘Shadows’ ile savaşın.

Ödüllü Persona oyun serisinin devamı olan Persona 5 , sosyal sim büyüsüyle hızlı savaş felsefesini ve derin RYO öğelerini birleştiriyor. Kötülüğün üstesinden gelmek ve unutulmuş zindanları keşfetmek kadar romantik ilişkileri ve yarı zamanlı işleri dengede tutmak da hayati önem taşıyacak.

Fantom Hırsızlarına katılmaya hazır mısınız?