Phantom Blade Zero demo sürümü hakkındaki yeni ayrıntılar

Phantom Blade Zero demo sürümü hakkındaki yeni ayrıntılar

Phantom Blade Zero’nun bir demo sürümü olacağını zaten biliyoruz ve şimdi bu sürümün yaklaşık 30 dakika süreceği ortaya çıktı. Dahası, bu demo sürümü herkese açık olmayacak, sadece sosyal medya aracılığıyla seçilen küçük bir grup insanın davetiye ile erişimine sunulacak. Muhtemelen, bu oyuna en uzun süre ilgi gösteren veya düzenli olarak iletişim kuran ve ilgi gösteren insanlar olacak.

Demo sürümü, aslında Phantom Blade Zero’nun reklamı için değil, şimdiye kadar elde edilmiş olanı kontrol etmek ve oyunu geliştirmek içindir. Bu anlamda, gerçekten ilgili insanlardan destek istemek daha mantıklıdır ve test aşamasını herkese yaymaktan daha iyidir.

Geliştiriciler şunları belirtti:

“Test, oyun geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır; bu bir geliştirme sürecidir, bir pazarlama etkinliği değil. Demo sürümleri ön sipariş miktarını artırmak için değil, oyunu iyileştirmek için kullanıyoruz. Bu, mobil oyun geliştirme deneyiminden ödünç aldığımız birçok şeyden biri. Alfa, beta testi ve başlangıç öncesi testi var. Aynı şeyi yapacağımızı söylemiyorum, ancak oyuncuların erken bir oyun sürümü elde etmelerini ve bizim bir sonraki teste kadar onu geliştirmemizi seviyorum.”

Phantom Blade Zero’nun demo sürümü kısa vadeli bir oyun çıkışı duyurusu olarak düşünülmemelidir, yapımcılar da belirtti.

Phantom Blade Zero, Mayıs 2023’te PlayStation Showcase’de tanıtılan üçüncü şahıs aksiyon türündeki bir oyundur. Şu an için PS5 ve PC için onaylanmış olup, bu durum konsollara özgü bir oyun olmasını sağlarken Xbox Series X|S için bir versiyonu da düşünülemez değildir. Phantom Blade Zero, Doğu dünyasına götürüyor ve bizi Örgütün bir parçası olan suikastçı Soul’un yerine koyuyor. Ancak adam örgüt liderinin cinayeti ile suçlanır ve aranmaktadır. Tanıtım fragmanı etkileyici dövüş sahneleriyle dikkat çekmiştir.