PlayerUnknown’s Battlegrounds Oyununa Yeni Bir Harita Geliyor!

PlayerUnknown’s Battlegrounds Oyununa Yeni Bir Harita Geliyor!

Şu anda oyun içerisnde 2 tane ve 100 kişilik haritalarını bulunduran PlayerUnknown’s Battlegrounds, 3. haritası ekleme kararı almıştır.

İkinci harita, çıktığından beri, yeni bir harita geleceği hakkında bir fikir yoktu. Bu yüzden de bazı oyuncular aynı oyun haritaları oynamaktan sıkılmıştı diyebiliriz. Fakat Player Unknown’s Battlegrounds geliştirici ve yapımcı oyun ekibi 3. bir harita ekleyeceğini ve bu harita Mart 2018 zamanında oyuna ekleneceğini söylemiştir. 

Geliştirici oyun ekibi, Steam üzerinden yaptığı bir açıklamada, oyundaki ve sunuculardaki performansı ve oyun oynanma konusunda ki şikayetler doğrultusunda ve bu problemlerin üzerine ek olarak bir de hileci sorunu ortaya çıkınca,  oyunun geliştirici ekip bayağı bir dağıldı.  Fakat belli bir zaman sonrasında ekip tekrardan toplandı diyebiliriz. 2018 senesinde ve oyunun devam ettiği sürece oyuna ne gibi yeni özellikler eklenebilecek konusu hakkında açıklamada bulunuştur. Bu açıklama doğrultusunda Mart 2018 yılında vizyon da olacak yeni bir harita duyurusu yapılmıştır.

Oyuna eklenecek ekstra özellikler hakkında şuanlık net bir bilgi bulunmamaktadır.

Yeni silahlar, teçhizatlar, kıyafetler ve eşyalar eklenmeye devam edecektir. Fakat açıkçası oyunu oynanayan kullanıcılar daha çok veya görmemiş olduğu güncellemeleri görmek istemektedir. Bunlar örnek vermek gerekirsek; Yeni haritalar, yeni oyun modları, yeni arayüz vs. bu konular hakkında gelişmeler istemektediler. Yeni gelecek harita Mart 2018 tarihinde vizyona girileceği söylendi. Fakat net bir cevap olmadığı için yaz aylarında da eklenme olasılığı var diyebiliriz.