Pokemon Go 4. Nesil Pokemon Daha Ekliyor

Pokemon Go 4. Nesil Pokemon Daha Ekliyor

Pokemon Go 4. Nesil Pokemonlar

Pokemon Go 4. Nesil Pokemonlar

4. Nesil Pokemon‘un ilk dalgası geçtiğimiz ayın başlarında Pokemon Go‘ya geldi ve o zamandan beri geliştirici Niantic yavaş yavaş Sinnoh bölgesinden daha fazla canavar tanıttı. Pokemon Go’nun üçüncü yıllık Cadılar Bayramı etkinliği sırasında Niantic, birkaç yeni Ghost ve Dark Pokemon’u ekledi ve şimdi birkaç tane daha mevcut.

4. Nesil; Electabuzz, Magmar ve Rhydon gibi eski Pokemon için çeşitli yeni evrimleşmeler getirdi ve şimdi bunların bir kısmı Pokemon Go’ya eklendi. Eğer önceki formları ve gerekli sayıda şekerleriniz varsa Electivire, Magmortar, Rhyperior, Togekiss, Weavile, Porygon-Z ve diğer birkaç yeni Pokemon’u elde edebileceksiniz.

Bu gelişmeleri elde etmek için bir tane daha öğeye de ihtiyacınız olacak: Sinnoh Stone. Ancak bu biraz iş gerektirebilir. Şu anda, bir Sinnoh Stone elde etmenin tek yolu, yeterli Field Research görevini tamamladığınızda elde edilen bir Research Breakthrough’dur.

Yeni 4. Nesil Pokemon’un gelişiyle aynı zamanda oyun içi bir etkinlik daha olacak. Şu andan itibaren 27 Kasım’a kadar Niantic, 2 km’lik Yumurtadan 4. Nesil oyunlarında ortaya çıkan formları geliştiren Rhyhorn, Magby, Porygon ve diğer Pokemon’ları yakalama şansı veren Hatchathon etkinliğini düzenliyor. Bunun da ötesinde, eğer şanslıysanız, bir Shiny Elekid yakalayabileceksiniz.