Pokemon Go Güncelleme Ücretsiz Ürün İçeriyor

Pokemon Go Güncelleme Ücretsiz Ürün İçeriyor

Geliştirici Niantic, tüm oyuncuların ellerini serbestçe uzatıp alabilecekleri popüler AR oyunu için yeni bir tişört çıkardı. 

Pokemon Go oyuncuları, Dünya’daki aşırı derecede yoksulluk, eşitsizlik ve iklim değişikliğini sona erdirmek için başlatılan Sürdürülebilir Kalkınma hareketi olan Global Goals’ın onuruna dayanan bir girişim için artık avatarları için ücretsiz bir Global Goals tişörtün alabiliyorlar. Niantic, bu yılın başlarında Global Goals ile ortaklık kurduğunu ve girişimin farkındalığını artırmak için her bir hedefi temsil eden 17 PokeStops eklediğini açıkladı.

Pokemon Go

Pokemon Go

Geliştirici, “Dünyayı, Global Goals gibi daha iyi bir yer haline getiren inisiyatiflere desteğimizi göstermek için baktığımızda, bu ücretsiz tişört size ve dünyadaki milyonlarca Eğitmen’e bizimle birlikte olma fırsatı sunuyor” dedi.

Global Goals tişörtün piyasaya sürülmesiyle aynı anda hem IOS hem de Android cihazları için Pokemon Go’un en son güncellemesi var. Bu yama, esasen bugları düzelten oldukça küçük bir üründür, örneğin Pikachu şapkalarının ortadan kalkmasına neden olan gibi. 

Pokemon Go oyuncularının oyunun son Efsanevi Pokemon‘u, Entei, Raikou ve Suicune‘ı yakalamak için hala bir şansları var. Üç Efsanevi canavar, 30 Eylül’e kadar dünyanın farklı bir bölgesinde bulunacak ve ardından başka farklı bir bölümüne geçecekler. Avrupa’daki Pokemon Go oyuncuları, kıtanın farklı şehirlerinde gerçekleşen Safari Zone canlı etkinliklerine de katılabilirler. Pokemon Go güncelleme notlarını inceleyebilirsiniz.

Pokemon Go Güncelleme 1.45.0 (iOS) / 0.75.0 (Android)

 – Gym PokeStops’tan alınan ve Raid Battles’ı tamamladıktan sonraki ürünler şimdi Journal’da görüntülenir.

 – Gelişmiş Pokemon Koleksiyonu ekran arama işlevi, Eğiticilerin “Defender” ve “Legendary” kullanarak arama yapmalarını sağlar. 

 – Pikachu şapkalarının oyun içi modelden ve simgeden kaybolmasına neden olan bir hata çözüldü.

 – Pokedex’i kaydırırken bazı simgelerin kaybolmasına neden olan bir hata çözüldü.

 – Çeşitli hata düzeltmeleri ve performans güncellemeleri.