Pokemon Go Güncellemesi ve Güncelleme Notları

Pokemon Go Güncellemesi ve Güncelleme Notları

Pokemon Go Güncellemesi

Pokemon Go Güncellemesi

Pokemon Go için yeni güncelleme şimdi iOS ve Android için mevcut ve popüler mobil oyunda bir takım değişiklikler yapıyor. Yeni güncelleme uygulandığında, Android için 0.73.1 sürümüne ve iOS’ta sürüm 1.43.1’e sahip olmanız gerekir. 

Pokemon Go Güncellemesi oyunun Raid Battle sistemini değiştiriyor, böylece Raid Pass’u kullanmadan önce kaç oyuncunun baskında olduğunu veya hazırlanmakta olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca, “@” kullanarak Pokemonunuzun hareketlerini arayabilirsiniz. Bunun üzerine oyuncular şimdi Fotoğraf Diskini bir gym’de, ayrı olarak satılan Pokemon Go Plus aksesuarını kullanarak döndürüyorlar. 

Hata düzeltmelerine gelince; bu güncelleme, oyuncuların Lucky Egg kullanırken Raid Battles’da çift XP aldıklarını görmeleri engellendiği bir sorunu temizler. Ayrıca “çeşitli hata düzeltmeleri” ve daha fazlası da var. 

Pokemon Go 30 Ağustos Yama Notları:

 – Eğiticilerin Pokemon Go Plus aksesuarını kullanarak Fotoğraf Diskini bir Gym’de eğitme yeteneğini ekledi. 

 – Raid Pass’u kullanmadan önce bir Raid Battle için girilen ve eğitici olarak hazırlanan Eğitimcilerin sayısını görüntüleme olanağı sağlandı. 

 – Eğiticilerin @ karakterini kullanarak Pokemon hareketlerini araştırmalarına izin vererek geliştirilmiş Pokemon Koleksiyonu ekran arama işlevselliği.

 – Raid Boss’un son Premier Ball’dan daima kurtulmasına neden olan bir hata çözüldü.

 – Eğiticilerin Lucky Egg kullanırken Raid Battles’tan iki kat XP aldıklarını görmesini engelleyen bug sorununa çözüm bulundu. 

 – Diğer çeşitli hata düzeltmeleri.