Pokemon Go Meltan’ı Bulmanızı Kolaylaştırıyor

Pokemon Go Meltan’ı Bulmanızı Kolaylaştırıyor

Pokemon Go Meltan Bulma

Pokemon Go Meltan Bulma

Yeni bir Efsanevi Pokemon Meltan Pokemon Go oyununda Special Research görevi ile elde edilebilirken, bir yandan elinizde tutmanın en kolay yolu oyunu Nintendo Switch için Let’s Go Pikachu ya da Eevee’ye bağlamaktır. 1. Nesil Pokemon’unu Switch başlıklarına aktardığınızda, Go oyununda Mystery Box adlı bir öğe alırsınız. Bu, oyunda Meltan’ın görünmesini sağlayan anahtardır. Artık Mystery Box biraz yükseltildi.

Resmi Pokemon Go Twitter hesabına göre Mystery Box aktive edildiğinde Meltan’ı bulmak çok daha kolay olacak. Atılan tweette, “Mystery Box’ın etkisi daha da güçlendi. Artık Mystery Box’ı kullandığınızda, karşılaşmanız için daha fazla Meltan görünecektir.” diyor.

Yukarıda belirtilen Special Research görevinin dışında, Meltan sadece Mystery Box kullanarak Pokemon Go’da bulunabilir. Bir Pokemon‘u Pikachu ya da Eevee‘e gönderdikten sonra, Pokemon Go‘da Meltan’ın spawn olmasına sebep olacaksınız. Ancak, Mystery Box sadece 30 dakika açık kalacaktır ve tekrar etkinleştirebilmeniz için tam yedi gün beklemeniz gerekir. Pokemon’u yakalamak için mümkün olduğu kadar kısa bir zaman aralığı veriyor.

Niantic, bu güncellemeden sonra Meltan spawn olma oranının ne kadar arttığını belirtmedi, ancak bir Melmetal almayı umuyorsanız, yine de hoş bir değişiklik. Meltan’ı evriltmek için 400 Meltan Candy ile beslemeniz gerekir. Bu da başarıya ulaşmak için oldukça azını yakalamanız gerektiği anlamına gelir.

2018 Pokemon Go için büyük bir yıl oldu ve yakında oyuna gelecek bazı özellikler var. Niantic, kısa bir süre önce, diğer oyunculara karşı doğrudan rekabet etme yeteneği kazandıracak bir PvP Trainer Battle sistemini tanıttı.