Pokemon Go Mythical Deoxys’in Yeni Formunu Ekliyor

Pokemon Go Mythical Deoxys’in Yeni Formunu Ekliyor

Pokemon Go Mythical Deoxys

Pokemon Go Mythical Deoxys

Mythical Psişik Pokemon Deoxys, bu yılın başlarında oyunun ikinci EX Raid patronu olarak Mewtwo‘yu değiştirerek Pokemon Go‘da ilk çıkışını yaptı. Şimdiye kadar mobil oyunda, DNA Pokemon’u sadece normal Formda göründü, ama Pokemon‘un yeni bir versiyonu yakında geliyor.

Geliştirici Niantic, Attack Forme Deoxys‘in bu ay içinde EX Raids’de satışa sunulacağını duyurdu. Farklı bir görünüşe sahip olmanın yanı sıra, Attack Forme Deoxys standart formundan çok daha yüksek bir saldırı statüsüne sahiptir ve Niantic “Eğitmenlerin her fırsattan yararlanmasını gerektiren zor bir meydan okuma” olacağı konusunda uyarmaktadır.

Deoxys‘in yeni formu, 20 Aralık’tan itibaren çıkması planlanan EX Raid davetlerinin bir sonraki döngüsüne varmaya hazırlanıyor. Standart Raid Battles’tan farklı olarak, davet aldıysanız sadece EX Raids’e katılabilirsiniz. Bir tane alabilmek için, önce bir “eleme” Gym’de bir Raid Battle kazanmış olmanız gerekir. Bunlar, Gym’in ayrıntılarına baktığınızda sağ üst köşedeki EX Raid etiketi ile gösterilir.

Bu arada, oyuncuların Pokemon Go’nun son Efsanevi Cresselia’sını yakalamak için biraz daha zamanı var. Psişik Pokemon, Attack Forme Deoxys’in EX Raids’e gelmeden hemen önce, 18 Aralık’ta standart Raid Battles’ı terk etmesi planlanıyor.