Pokemon Go Oyuncuları İki Günde 500 Milyon Pokemon Yakaladı

Pokemon Go Oyuncuları İki Günde 500 Milyon Pokemon Yakaladı

Pokemon Go Etkinliği

Pokemon Go Etkinliği

Geliştirici Niantic, Pazar günü Global Catch Challenge‘ı başlattı. Taraftarları ödüller karşılığında toplam 3 milyar Pokemonu yakalamaları için davette bulundu. Etkinlik oyunun en büyük avı olma yolunda ilerliyor.

Herkesin yakaladığı Pokemon sayısı arttıkça ödüllerde artıyor. Buna Farfetch’d gibi kilitli olan pokemonlar da dahil. Oyuncular üst seviyeye geldiğinde 48 saat boyunca dünya çapında satışa sunulacak. Aynı şey Okyanusya ile sınırlı olan ve aynı süre boyunca Doğu Asya’da ortaya çıkacak olan Kangaskhan için de geçerli. Ama ödüller bitmeden 26 Kasım’a kadar görevlerin tamamlanması gerekiyor.

İlk ödül seti çift XP ve Pokemon’u çeken tütsülerde altı saatlik zamanlayıcı da dahil olmak üzere artık mevcut. Hepsinden iyisi, daha fazla pokemon şimdi dünya çapında görünmekte ve kriterleri güvence altına alınmış olarak ortaya çıkmaya devam edecektir. Hala bu sevimli yaratıklarla uğraşmıyorsanız, etkinlik eğitmenlerin Pokemon yakalamak için Dünya’yı gezdiğini gösteren bir video dizisi içermektedir.

Pokemon Yakalamak

Kaynak: 1