Pokemon Go “Rayquaza” Raid Etkinliğiyle Geri Dönüyor

Pokemon Go “Rayquaza” Raid Etkinliğiyle Geri Dönüyor

15-18 Mart tarihleri arasında, Rayquaza dünya çapında Raid Battles’da encore bir görünüme kavuşacak. Efsanevi Pokemon’u yakalayabilmeniz için önce şahsen diğer oyuncularla takım kurmanız ve onunla savaşmanız gerekir. Grubunuz onu yenmeyi başarırsa, yakalama fırsatı ile birlikte bir avuç Premier Top kazanacaksınız.

Rayquaza, Ice tipi saldırılara karşı özellikle duyarlı olan çift Ejderha / Uçan tipidir, bu yüzden savaş için Mamoswine ve Lapras gibi Pokemonları bir araya getirmek isteyeceksiniz. Dragon ayrıca kendisine karşı savunmasız olan birkaç Pokemon türünden biridir, bu nedenle Giratina ve Salamence gibi diğer Dragon Pokemonların da etkili olduğunu kanıtlamaları gerekir.

 

Niantic, bunun gibi özel Raid Haftasonu etkinlikleri için periyodik olarak önceki Efsanevi Pokemon’ları geri getiriyor. Geçen ay, Eon Pokemon Latias sınırlı bir süre için geri döndü ve Niantic, ikizleri Latios’un yakın gelecekte bir Raid eventi için geri döneceğini söyledi.

Diğer Pokemon Go haberlerine gelince, oyunun bir sonraki Topluluk Günü etkinliği 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek. Öne çıkan Pokemon bu sefer Treecko olacak. Efsanevi Pokemon Dialga da 28 Mart’a kadar Raid Battles’da gösterilecek.