Pokemon Go Summer Tour 2019 Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Summer Tour 2019 Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Summer Tour 2019

Pokemon Go Summer Tour 2019

Niantic‘in yıllık Pokemon Go Fest etkinliği bir yıl daha yapacak ve bu kez Chicago ile sınırlı kalmayacak. Summer Tour 2019’un bir parçası olarak Niantic, bu yaz Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’da birçok Pokemon Go Fest’e ev sahipliği yapacağını duyurdu ve büyük etkinliği ilk kez diğer bölgelere taşıdı.

Niantic’in Summer Tour 2019’daki ilk durağı, önceki iki Pokemon Go Fest’e ev sahipliği yapan Chicago’daki Grant Park. Bu yıl, etkinlik 13-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek iki fazladan gün boyunca devam edecek. Daha önce olduğu gibi, etkinliğe katılmak için bir bilet satın almanız gerekecek, ama bu sefer daha sonra bu ay yapılacak olan bir güncellemenin ardından Pokemon Go içinden bunu başarabileceksiniz.

Bundan sonra Niantic, Almanya Dortmund’da bir Pokemon Go Fest’e ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve Westfalenpark’ta olacak. Pokemon Go Fest Avrupa web sitesinde bilet bilgileri bulunacaktır. Summer Tour’u tamamlayan Asya’daki Pokemon Go Fest olacaktır. Niantic, o etkinlikle ilgili daha fazla detayın ileriki bir tarihte paylaşılacağını söyledi.

Önceki yıllarda olduğu gibi, bizzat Pokemon Go Fest’e katılamıyor olsanız bile, etkinlikler sırasında küresel mücadelelere katılma ve özel ödülleri kazanma şansınız olacak. Niantic ayrıca, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında aylık Topluluk Günlerini yapmaya devam edecek ve oyunculara bu yaz için sabırsızlanacakları etkinlikler sunacak.

Pokemon Go’nun bir sonraki Topluluk Günü 13 Nisan’da gerçekleşecek. Bu ay, öne çıkan Pokemon, güçlü Dragon Pokemon Salamence’ın ilk formu olan Bagon olacak. Bagon’un ortaya çıkmasının artması üzerine oyuncular, etkinlik sırasında Pokemon‘u yakalamak için normal XP miktarının üç katını alacaklar.