Pokemon Go Temmuz Topluluk Günü Detayları

Pokemon Go Temmuz Topluluk Günü Detayları

Temmuz’un Pokemon Go Toplum Günü artık gelmek üzere ve geliştirici Niantic gelecek ayın ilk etkinliğini paylaştı. Temmuz Topluluk Günü, 8 Temmuz’da, ayın ilk hafta sonu gerçekleşecek ve Kanto bölgesinden popüler bir Pokemon‘a sahip olacak: Squirtle.

Etkinliğin süresi boyunca Su tipi starter, vahşi ortamda daha sık görünecektir. Önceki Topluluk Günleri’ne dayanarak, oyuncuların etkinlik boyunca Shiny Squirtle ile karşılaşma olasılıkları da olacaktır. Topluluk Günü sona ermeden önce, nihai formuna Blastoise dönüşmeyi başaran Squirtle, özel bir olaya özel bir hareket öğrenecek. Niantic bu saldırının henüz ne olacağını henüz açıklamadı.

Artmakta olan Squirtle’ın yanı sıra Niantic, etkinliğe katılmak için başka bir teşvik olarak özel bir bonus sunacak. Temmuz’un Topluluk Günü sırasında, Yumurtalar tipik olarak ihtiyaç duydukları mesafenin dörtte birinden çıkacaktır. Ek olarak, etkinlik sırasında aktif hale gelen herhangi bir Lure Modülü, her zamanki 30 dakikalık sürelerinin aksine üç saat sürecek.

Bir kez daha, Temmuz Topluluk Günü yalnızca, nerede yaşadığınıza bağlı olarak farklı zamanlarda başlaması planlanan belirli bir üç saatlik bir zaman aralığı boyunca gerçekleştirilecektir. Aşağıda her bölge için etkinlik zamanlarını bulabilirsiniz.

Kuzey Amerika
11:00 – 14:00 PT
14:00 – 17:00 ET

Avrupa ve Afrika
10:00 – 13:00 BST

Asya-Pasifik
12:00 – 15:00 JST

Bir sonraki Topluluk Günününden önce, oyuncuların Pokemon Go‘nun devam eden Su Festivali‘ne katılmak için biraz daha zamanı var. Etkinliğin 21 Haziran’da bitmesi ve Shiny Shellder dahil olmak üzere Su tipi Pokemon‘un yakalanmasını kolaylaştırması planlanıyor. Hoenn Legendary Kyogre, etkinliğin bir parçası olarak sınırlı bir süre için Raid Battles’a geri döndü.