Pokemon Go Yeni 4. Nesil Efsanevi Palkia’yı Ekliyor

Pokemon Go Yeni 4. Nesil Efsanevi Palkia’yı Ekliyor

Pokemon Go Palkia

Pokemon Go Palkia

Pokemon Go‘nun büyük Hoenn kutlama etkinliği sona ererken, yeni bir Efsanevi Pokemon popüler mobil oyunda ilk kez sahneye çıktı. Pokemon Pearl’ün kapak canavarı Palkia, Şubat ayının sonuna kadar bulabileceğiniz Raid Battles’da tüm dünyada görünmeye başlayacak.

Her zamanki gibi, Palkia’yı yakalamak için önce şahsen diğer oyuncularla takım kurmanız ve sonra bir Palkia Raid barındıran bir Gym’i ziyaret edip savaşmanız gerekecek. Partiniz Efsanevi Pokemon’u yenmeyi başarırsa, biraz Premiere Balls ve onu yakalamak için bir fırsatla ödüllendirileceksiniz.

Her ne kadar göstermese de, Palkia bir çift Su ve Ejderha tipidir; bu, bir Ejderha Pokemon’un en büyük zayıflıklarından biri olan Buz saldırılarından yalnızca nötr bir zarar aldığı anlamına gelir. En iyisi, Dragonite ve Rayquaza gibi diğer Ejderha türlerini kullanarak savaşmak. Yine de Pokemon Company Palkia’nın her zaman kendi başına bir Ejderha tipi Hızlı Saldırı bileceği konusunda uyarıyor. Resmi Pokemon web sitesinde daha fazla ayrıntı okuyabilirsiniz.

Palkia, 28 Şubat’a kadar Raid Boss olarak görünecek ve yakalamanız için size bir ay verilecek. Ayrıca, Giratina, Cresselia ve Heatran’ın ardından, şimdiye kadar Pokemon Go’da ortaya çıkan dördüncü, 4. Nesil Efsanevi Pokemon.

Niantic, diğer 4. Nesil Efsanelerinin Pokemon Go’da piyasaya sürüleceğini açıklamamıştı. Ancak geliştirici, daha önce de yolda olabileceğini öne süren, oyunun son kış etkinliği için tanıtım görüntüsünde Azelf, Uxie ve Mesprit üçlüsünü göstermişti.