Pokemon Go Yeni Efsanevi Dialga’yı Ekliyor

Pokemon Go Yeni Efsanevi Dialga’yı Ekliyor

Pokemon Go Dialga

Pokemon Go Dialga

Palkia artık Pokemon Go‘da bulunmayabilir, ancak yakında yeni bir Efsanevi Pokemon olacak. 1 Mart’tan itibaren, Pokemon Diamond maskot Dialga dünyadaki Raid Battles’da görünmeye başlayacak. Ama her zamanki gibi, sınırlı bir süre için buralarda olacak.

Diğer pek çok Efsanevide olduğu gibi, Dialga’yı yakalamak için önce bir Dialga Raid’in gerçekleştiği bir Gym’de diğer oyuncularla takım kurmanız ve Pokemon ile savaşmanız gerekir. Dialga’yı yenmeyi başarırsanız, Raid’e katılan her oyuncu bir kaç Premier Top alacaktır ve onu yakalamak için bir fırsat olacaktır.

Dialga, serideki tek çelik/ejderha pokemonudur. Diğer türlere çok sayıda direnç verir. Dövüş için en iyi seçenek Machamp, Hariyama ve Groudon gibi Dövüş ve Toprak Pokemon’u bir araya getirmektir. Dialga, yalnızca 28 Mart’a kadar Raid Battles’da görünecek ve ayın sonuna kadar bir tanesini yakalamanız için şansınız olacak.

Diğer Pokemon Go haberlerinde, Niantic kısa süre önce uygulamanın oyun mağazasına Team Madallion’u tanıttı. Bu ürün, oyuncuların her 365 günde bir takım bağlılıklarını değiştirmelerini sağlar. Geliştirici ayrıca, zorlu Pokemon Smeargle ile karşılaşmanın tek yolu olan yeni bir AR fotoğraf modu başlattı.

Pokemon Go’nun bir sonraki Topluluk Günü etkinliğinin ise 23 Mart’ta gerçekleşmesi planlanıyor. Bu kez öne çıkan Pokemon, Ruby ve Sapphire’ın üç başlangıcından biri olan Treecko olacak. Oyuncular ayrıca, Pokemon Yumurtalarını, etkinlik sırasında tipik olarak ihtiyaç duydukları mesafenin çeyreğinde de yakalayabilecekler.