Pokemon Go’da Yeni Efsanevi Pokemon Mevcut

Pokemon Go’da Yeni Efsanevi Pokemon Mevcut

Pokemon Go Heatran

Pokemon Go Heatran

Pokemon Go‘ya yeni bir Efsanevi Pokemon geldi. Dördüncü nesil oyunlar Pokemon Diamond ve Pearl’den orijinal olarak bir başka nadir canavar olan Heatran, Cresselia‘nın çıkışını takiben dünya çapında Raid Battles‘da ortaya çıktı ve 15 Ocak’a kadar bir Raid patronu olarak kalacaktır.

Her zamanki gibi, Heatran‘ı yakalamak için, önce Heatran Raid’in yapıldığı bir Gym’i ziyaret etmeniz ve ardından Efsanevi Pokemon ile savaşmak için diğer oyuncularla takım kurmanız gerekir. Heatran yenilgiye uğratıldığında, Efsanevi’yi yakalamak için bir avuç Premiere Balls ile ödüllendirileceksiniz.

Heatran, dizinin tamamında tek Ateş ve Çelik tipi Pokemon olmasıyla benzersizdir. Bu tip kombinasyon, Dragon ve Psişik saldırılara karşı bir direnç kazandırır, fakat aynı zamanda Pokemon’u, Rhyperior ve Groudon gibi Ground-tiplerine çok duyarlı hale getirir. Kyogre, Swampert ve Machamp gibi Su ve Dövüş Pokemonları da Efsanevi’ye karşı etkili olacaktır.

Heatran’a ek olarak, yeni 4. Nesil Pokemon da Go’da ortaya çıktı. Daha önce bahsi geçen Snover ve Munchlax’a ek olarak, Pokemon hayranları Serebii, Skorupi, Bronzor ve bir diğer Sinnoh Pokemon’un oyuna eklendiğini bildiriyor.

Heatran’ın gelişi, Pokemon Go’nun üçüncü yıllık tatil etkinliğinin başlangıcıyla da örtüşüyor. Şu andan itibaren 2 Ocak’a kadar Buz-tipi Pokemon vahşi doğada daha sık ortaya çıkacak ve oyuncular Delibird ve Santa şapkalı Pikachu‘yu yakalayabilecekler. Niantic ayrıca etkinlik boyunca her birkaç günde farklı bonuslar sunuyor; Şu andan itibaren 22 Aralık’a kadar, oyuncular yakalanmak için iki kat daha fazla Stardust alacaklar.