Pokemon Go’nun İlk 2019 Topluluk Günü Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go’nun İlk 2019 Topluluk Günü Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go 2019 Topluluk Günü Etkinliği

Pokemon Go 2019 Topluluk Günü Etkinliği

Ocak gelmek üzere, yani Pokemon Go oyuncularının yakında toplanması için başka bir Topluluk Günü demek. Geliştirici Niantic, önümüzdeki ay etkinliğinin ilk detaylarını açıkladı. 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan bu programın sonuncusu, 2. Nesil başlangıç Pokemon: Totodile.

Etkinlik boyunca, Totodile normalde olduğundan çok daha sık vahşi doğada spawn olacak. Önceki Topluluk Günleri’ne dayanarak, oyuncular Niantic’in henüz bunu teyit etmemesine rağmen, etkinlik sırasında Shiny Totodile bulma şansına sahip olacaklar.

Dahası, eğer oyuncular Totodile’yi nihai forma, Feraligatr‘a, Topluluk Günü sona erdikten bir saate kadar evrimleştirmeyi başarabilirlerse, Pokemon, tipik olarak öğrenemeyeceği özel bir etkinlik hareketi bilecektir. Niantic bu hareketin ne olduğunu henüz ortaya çıkarmadı, ancak Topluluk Günü’ne daha yakın bir tarihte açıklanacaktır.

Artan Totodile spawn oranına ek olarak, Niantic Ocak’ta Topluluk Günü sırasında bir çift ikramiye sunacak. İlk olarak, kuluçka makineleri normalde dört kat daha etkili olacak ve yumurtaların tipik olarak gereksinim duydukları mesafenin dörtte birine çıkmasına izin verecektir. Bunun üzerine, Lure modülleri standart 30 dakikalık süreleri yerine üç saat boyunca aktif kalacaktır.

Her zamanki gibi, Ocak’ta Topluluk Günü yalnızca üç saat boyunca aktif olacak ve dünyanın hangi bölümünde olduğunuza bağlı olarak farklı zamanlarda başlayacak. Aşağıda her bölge için tam etkinlik programını bulabilirsiniz.

Bu arada, Pokemon Go’nun üçüncü yıllık tatil etkinliği devam ediyor ve oyuna Bronzor, Snover ve Skorupi gibi yeni 4. Nesil Pokemonu getiriyor. Ayrıca Niantic, 2 Ocak’a kadar her 2 günde bir farklı bonuslar sunuyor.

Pokemon Ocak 2019 Topluluk Günü Saatleri

Amerika ve Grönland
11:00 – 14:00 PT
14:00 – 17:00 ET

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
10:00 – 13:00

Asya-Pasifik
12:00 – 15:00