Pokemon Go’nun Şubat Ayı için Özel Topluluk Günü Hareketi Açıklandı

Pokemon Go’nun Şubat Ayı için Özel Topluluk Günü Hareketi Açıklandı

Pokemon Go Antik Gücü

Pokemon Go Antik Gücü

Pokemon Go‘nun bir sonraki Topluluk Günü hızla yaklaşıyor. 16 Şubat Cumartesi günü tüm dünyada gerçekleşmesi planlanan etkinlik kapsamında geliştirici Niantic, etkinlikle ilgili özel hareket eden oyuncuların bu sefer ne öğrenebilecekleri de dahil olmak üzere, birkaç ayrıntı daha paylaştı.

Daha önce açıklandığı gibi, bu ayın Topluluk Günü için öne çıkan Pokemon, aslen Gold ve Silver’dan bir Yer/Buz türü olan Swinub olacak. Son şekline değiştirmeyi başarırsanız, Mamoswine, etkinliğin sona ermesinden bir saat sonra, Pokemon Kaya tipi saldırısı Antik Gücü‘nü biliyor olur. Antik Gücü öğrenebilmesi için Topluluk Günü boyunca bir Swinub yakalamanıza gerek yok, ancak etkinliğin sonuna kadar gelişmesi gerekiyor.

Swinub ve ilk evrimi Piloswine, serinin ikinci nesil oyunlarında tanıtılırken, Mamoswine 4. Nesil oyun Diamond ve Pearl’e kadar eklenmedi. Bu oyunlarda Piloswine, sadece Antik Gücü öğrendikten sonra Mamoswine’e dönüşecekti; bununla birlikte Go’da Pokemon, Trainer Battles ile kazanılabilecek Sinnoh Taşı adı verilen yeni bir evrimsel ürünle birlikte evrimleşmektedir.

Mamoswine almayı kolaylaştırmak için Niantic, oyunculara Topluluk Günü boyunca diğer eğitmenlerle savaşarak beş Sinnoh Taşı kazanma şansı veriyor. Ayrıca Ekip Liderleri ile savaşmak ek bir beşlik daha kazandırır. Ek bir avantaj olarak, etkinlik sırasında Pokemon’u yakalamak için normal Stardust miktarını da üçe katlayacaksınız.

Yaklaşan Topluluk Günü’ne ek olarak, Pokemon Go’da özel bir Meltan etkinliği düzenlenmektedir. 4 Mart’a kadar, oyuncular Go’daki Mystery Box’ı her açtıklarında Shiny Meltan ile tanışma şansına sahip olacaklar. Dahası, Mystery Box’ı açmak için beklemeniz gereken zaman üç gün kısalmış ve Meltan’ı eskisinden çok daha hızlı bir şekilde bulmanız mümkün.