Pokemon Ultra Sun ve Moon Combo Paket Açıklandı

Pokemon Ultra Sun ve Moon Combo Paket Açıklandı

Pokemon Ultra Sun ve Moon

Pokemon Ultra Sun ve Moon

Pokemon Ultra Sun ve Moon Veteran Trainer’ın Dual Pack (Çift Paket), adından anlaşıldığı gibi, her iki oyun 16 sanat kartı ve 200 Poke Balls için bir indirme kodu ile birlikte geliyor. 

Dual Pack, her oyunun ayrı ayrı başlayacağı gün olan 17 Kasım’da piyasaya çıkacak. Dual Pack’in varlığı ilk kez Temmuz ayında bir Amazon listesinde yayınlanarak paketin 80 dolara çıkacağı belirtildi; Nintendo bugün fiyatı doğruladı. 

Ultra Sun ve Moon, 2016 Pokemon Sun ve Moon‘un alternatif versiyonlarıdır. Bu ayın başlarında piyasaya sürülen video, Ultra sürümlerinde nelerin farklı olduğunu gösterdi; buna ek olarak, diğer şeylerin yanı sıra oyunlarda Alola bölgesi ve avatarları için yeni bir görünüm de var. 

Ayrıca, 10 Ocak’dan önce Ultra Sun veya Moon’ u alan herkesin, böyle bir Rockruff’u ücretsiz bir DLC hediyesi olarak alması bekleniyor. 

Nintendo, 22 Eylül’de 3DS Eshop’da Pokemon Gold ve Silver‘ı piyasaya sürecek. Avrupa’daki oyuncular, ilgili sürümleri indirme kodu içeren bu oyunların kutulu sürümlerini alabilecek. 

Pokemon Ultra Sun ve Moon Combo Paket