Prime Video’da Fallout’un Dizi Olarak En Büyük Televizyon Galası Olduğu ABD’de

Prime Video’da Fallout’un Dizi Olarak En Büyük Televizyon Galası Olduğu ABD’de

Şu anda, Bethesda’nın video oyunlarının özünü 8 ana bölümde başarıyla aktaran Amazon’un kusursuz serisi Fallout’un başarısını göz ardı etmek zor. Birkaç gün önce, Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un yönettiği dizi Prime Video’nun tarihinde ikinci en iyi dizi olduğu belirtildi, ancak sonucu Amerika Birleşik Devletleri’nde daha da iyiydi.

8-14 Nisan tarihleri arasındaki Nielsen’in yayın akışı derecelendirmesine göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Fallout dizisi sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 2,9 milyar dakikalık izlenme süresine ulaştı, bu da en yüksek Amerikan Prime Video gişe açılışından (2022 yılında başlayan “Reacher” – 1,84 milyar dakika) bir milyar dakikadan fazla. Bu, Amazon’a ait Prime Video kanalındaki diziler için en iyi performansı sağladı.

Bu nedenle, böyle rakamları önceden bilen Amazon, ilk sezonun prömiyerinden sadece birkaç gün sonra Fallout dizisinin ikinci sezonunu duyurdu. Ayrıca, Bethesda’nın bilim kurgu efsanesine dayanan dizi için “hepsi bir arada” formatının diziye yaradığı ve hayranlara sekiz bölümü maraton modunda izleme imkanı verdiği belirtilmelidir.

Fallout dizisinin devamı bizi tekrar harabelere götürecek ve Lucy, Maximus, Cooper ve Psyna’nın bu çılgın apokaliptik dünyada maceralarını, kanın ve komedinin sık ​​sık el ele gittiği yeri gösterecek.