PS4 Güncellemesi 5.53 Çıktı

PS4 Güncellemesi 5.53 Çıktı

PS4 Güncellemesi 5.53

PS4 Güncellemesi 5.53

PlayStation 4 için yeni bir sistem güncellemesi şimdi mevcut, ancak değişiklikleri fark etmeyebilirsiniz. Yama notları sadece bir satırdır ve “Bu sistem yazılımı güncellemesi sistem performansını artırır.” şeklindedir.

En yeni ana PS4 sistem güncellemesi, yeni organizasyonel seçenekler, ek ebeveyn denetimleri ve PS4 Pro için bir üst örnekleme seçeneği de dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler ekledi. Kullanıcılar, çocuk oyun zamanını izleyebilir ve günün belirli saatlerinde bunu engelleyebilir ve Pro, 2K veya daha düşük TV’lerde bazı görüntü kalitesini otomatik olarak iyileştirir. Ayrıca, üyeliğiniz sırasında biriktirdiğiniz tüm indirmeleri, PSVR simgesini ve bildirim özelleştirmelerini kolayca bulmak için PlayStation Plus bölümüne bir Kitaplık uygulaması ekledi.

Bu, 4K medya oynatma desteğine odaklanan benzer bir güncellemeyi izledi. Sony, PS4 Pro ile 4K Blu-ray’ları izlememeye karar verse de, güncelleme Media Player uygulamasıyla oynatmaya izin verdi.

Mevcut PlayStation Plus teklifleri arasında Mad Max, Trackmania Turbo ve Q-Bert Rebooted gibi bazı cross-play Vita oyunları yer alıyor. Bu hafta PlayStation Store‘daki fırsatlara göz atın.