PS4 Güncellemesi, iOS için Remote Play Özelliği Ekliyor

PS4 Güncellemesi, iOS için Remote Play Özelliği Ekliyor

PS4 Güncellemesi; iOS Remote Play Özelliği

PS4 Güncellemesi; iOS Remote Play Özelliği

En yeni PlayStation 4 sistem yazılımı güncellemesi şu an için mevcut ve oldukça havalı bir özellik ekliyor: iOS kullanıcıları artık Remote Play kullanarak PS4 oyunları oynamak için iPhone‘larını veya iPad‘lerini kullanabilirler.

Sürüm 6.50 zorunludur ve 442 MB boyutundadır. iOS cihazlar için Remote Play özelliğini etkinleştirir, ama PS4 Remote Play uygulamasını Apple App Store’dan da indirmeniz gerekir. Uygulamanın kendisi, PS4 oyunlarının büyük çoğunluğu ile uyumludur, iOS cihaz ekranında sanal düğmeler ve çubuklar görünür. Bir bluetooth gamepad bulabilirseniz daha fazla kontrol sağlayabilirsiniz.

Başka değişikliklere gelirsek, daha önce beta sürümlerinde mevcut olan 6.50 güncellemesi, bazı bölgeler için X ve daire butonlarının yeniden eşleştirilebilmesini sağlar. Başka bir deyişle yama çok az değişiklik gösterir.

Remote Play, 2013’te PS Vita’nın kullanıma hazır olmasıyla başlatıldığında PS4’ün çok değerli bir özelliği oldu. O zamandan beri, teorik olarak PS4 oyunlarınızı dünyanın diğer tarafında konsolunuzdan oynamanıza izin veren bu özellik, Sony Xperia telefonlarına ve daha yakın zamanda PC ve Mac’e genişletildi.

Küçük bir hatırlatma; PS4 oyuncuları şimdi Mart ayı PS Plus oyunlarını da alabilirler. Bu ay ücretsiz oyunlar Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve The Witness.