PS4 Spider-Man Kullanıcıları İçin Ücretsiz Bir PS5 Yükseltmesi Yayınlanmayacak

PS4 Spider-Man Kullanıcıları İçin Ücretsiz Bir PS5 Yükseltmesi Yayınlanmayacak

Spider-Man'in temel PS4 sürümü sahipleri, PS5'te remaster'e sahip olmak istiyorlarsa ödeme yapmak zorunda kalacaklar.

Sony, PS4'teki Spider-Man'in mevcut sahiplerinin yakında çıkacak olan PS5 remaster'ı almak için bir yükseltme hakkına sahip olmadıklarını açıkladı. Geliştirici Insomniac Games, her iki sürüm arasında herhangi bir aktarma işlemi olmayacağını açıkladı.

PS4 sürümü, diğer binlerce oyunda olduğu gibi geriye dönük uyumluluk sayesinde PS5'te oynanabilecek olsa da, remaster farklı bir hikaye. Ayrı olarak satın alınamayacak ve yalnızca Miles Morales Ultimate Edition'ın bir parçası olarak sunulacak.

PS4 sahiplerinin PS5'te remaster almasının tek yolu Miles Morales satın almaktır. Oyunun temel sürümünü satın almak, PS5'teki remaster kildini açmak için en fazla 20$ ödeme yapmalarına sebep olacak ve Miles Morales Ultimate Edition'ı satın almak ayrı avantajlar sunacak.

İşte Sony'nin yaptığı açıklama:

” Marvel's Spider-Man: Remastered, Marvel's Spider-Man'in geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 5 için Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition'ın bir parçası olarak dahil edilmiştir. Ayrıca, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'i satın alan oyuncular PlayStation 4'te Marvel's Spider-Man: Mile Morales'in PS5 sürümüne ek ücret ödemeden yükseltme yapabilir ve Marvel's Spider-Man: Remastered'ı indirmek için ücretli yükseltmeden yararlanabilir. “

Konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşıyor olacağız.