PS4, Xbox One, PC, Mobile için Yeni Fortnite Yapı Öğesi

PS4, Xbox One, PC, Mobile için Yeni Fortnite Yapı Öğesi

Fortnite Yapı Öğesi

Fortnite Yapı Öğesi

Fortnite her zaman yeni silahlar ve eşyalar ekliyor ve geliştirici Epic yeni bir ilave daha ekledi. Port-a-Fort adında, yaklaşan ürün “çarpma üzerine hızlı bir savunma pozisyonu filizlendirir.”

Oyunun menüsü, yeni özelliklerin yakında geldiğini söylüyor, ancak henüz ne zaman ve nasıl çalıştığı tam olarak bilinmiyor. Bina, Fortnite’nin önemli bir parçasıdır, ancak bazı oyuncuların zor bulduğu bir şeydir, bu yüzden Port-a-Fort, bu oyunculara yardımcı olacakmış gibi görünüyor.

Her şey kısa bir süre sonra ortaya çıkar. Çünkü Fortnite sık sık yeni meydan okumalar ve öğelerle güncellendi. Fortnite’ın 7. Haftasında karşılaşılan meydan okumalar arasında, ya belirli bir yerdeki bazı ayak işi ya da belirli yerlere rehberlik gerektiren, özellikle de geri kalan kısımlarda belirli yerlere iş yapmak ya da doğru silah türlerine erişim sağlamak gibi iki önemli meydan okuma bulunmaktadır. Ayrıca geri gitmek ve önceki haftaları tamamlamak için çok geç değil; Battle Pass sahipleri, tüm Sezon 3’ün Fortnite: Battle Royale meydan okumalarını bitirmek için Nisan ayına sahipler. Meydan okumaları tamamlamak için Battle Stars‘ı kazanın ve Battle Pass’ı daha hızlı bir şekilde yükseltin ve çeşitli ödüller kazanın.

Kaynak: 1