PS5 için Tomb Raider 1-2-3 Remastered’in ön yüklemesi 12 Şubat’ta başlıyor

PS5 için Tomb Raider 1-2-3 Remastered’in ön yüklemesi 12 Şubat’ta başlıyor

PlayStation Oyun Boyutu ekibi, PS5 için Tomb Raider 1-2-3 Remastered dosya boyutunu ve ön yükleme tarihini duyurdu: Lara Croft’un klasik maceralarının Sony’nin mevcut nesil konsolu için hazırlanan koleksiyonu sadece 3,963 GB alacak. Oyunun ön yüklemesi yayınlanmasından iki gün önce 12 Şubat’ta başlayacak.

Tomb Raider 1-2-3 Remastered, PSOne oyunları Tomb Raider, Tomb Raider II ve Tomb Raider III’ü birleştiren ve bir dizi geliştirme ile donatılmış bir derlemedir. Başlangıçta klasik veya modern kontrol şeması arasından seçim yapabilir ve retro veya güncellenmiş görsel tasarım arasında geçiş yapabilirsiniz.

Oyunun diğer geliştirmeleri arasında yeni ışık efektleri ve patronların sağlık çubuğu bulunmaktadır, bu sayede ne kadar hasar verdiğinizi daha iyi görebilirsiniz. Oyunda Lara’nın sadık uşağı Winston’u Croft Malikanesi’ndeki dondurucu odasına kapatma başta olmak üzere 200’den fazla başarı bulunmaktadır.

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, PS5, PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox Series X/S ve Xbox One platformlarında yayınlanacaktır.