PS5 ve Xbox Series X / S'ye Işın İzleme Özellikli Metro Exodus Geliyor

PS5 ve Xbox Series X / S'ye Işın İzleme Özellikli Metro Exodus Geliyor

Metro Exodus, PS5 ve Xbox Series X / S konsolları için bir yükseltme alıyor. Yayıncı Deep Silver ve geliştirici 4A Games, Metro Exodus'un yakında gelecek nesle çıkacağını doğruladı; oyunun yeni sürümü, daha hızlı kare hızı, artırılmış çözünürlük, azaltılmış yükleme süreleri ve ışın izleme ile yeni konsollar için çıkacak.

Henüz oyunun yeni sürümü için net bir tarih yok, sadece yolda olduğunu biliyoruz. Oyuna zaten sahipseniz, yeni nesil sürüme tamamen ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz.

Ek olarak, 4A Games, yeni nesil konsollar için de yeni bir Metro sürümünün geliştirilmekte olduğunu doğruladı.

Serinin yaklaşan devamı, “yeni konsolların sağladığı güç, depolama ve donanım destekli ışın izlemeden yararlanmak için motorun ve oluşturucunun tamamen elden geçirilmesi” etrafında dönecek. Metro oyunları her zaman harika görünmüştür, bu nedenle serinin bir sonraki oyunun daha da etkileyici görünmesini bekleyebilirsiniz.

Daha da iyisi, geliştirici bir sonraki Metro oyununa çok oyunculu bir özellik getirmek için Worl War Z geliştiricisi Saber Interactive ile birlikte çalışacaklarını doğruladı. Geliştirici, “Yalnızca çevrimiçi özelliğe odaklanmış özel bir ekibe ihtiyacımız var ve Sabre ile yeni ortaklığımız bunu getireiblir.”