Psychonauts 2’nin tam Rusça yerelleştirmesi hakkında güncel haberler

Psychonauts 2’nin tam Rusça yerelleştirmesi hakkında güncel haberler

Psychonauts 2’nin tam Rusça yerelleştirilmesi hala devam ediyor ve aktif olarak çalışılıyor. Bunun kanıtı olarak The Bullfinch Team son zamanlarda bu konuda arka planda yapılan çalışmalara dair birkaç haber yayınladı.

İlk olarak, oyuncuların bu projeyi geçerken görecekleri Rusça logo tanıtıldı. Bu logo, son zamanlarda birçok popüler oyun logosunun Rusça versiyonlarıyla popülerlik kazanan Misha “uyle” Sergeyev tarafından yapıldı (bu ve diğer görüntüler aşağıdaki galeride sunulmuştur).

Daha sonra, ses stüdyosundan bir fotoğraf ve Dmitri Rybin‘den bir paylaşım geldi. Bu fotoğrafta, tanınmış dublaj sanatçısı Dmitri Filimonov ile birlikte oyunun karakterlerinden birinin seslendirme kaydı oturumundan sonra çekilmişti. Ancak The Bullfinch Team, biraz gizem yaratmaya karar verdi ve şunları yazdı:

Eğer Rybin’in “Psychonauts 2” deki rolü olan Razputin Aquato’yu biliyorsanız, ünlü dublaj sanatçısı kim olduğunu ilerleyen haberlerde öğreneceksiniz 😈

Paylaşımın ardından Dmitri Rybin tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve kaydın kendisi tarafından yönetildiğini belirten fotoğrafa, Dmitri Filimonov’dan doğrudan bir yorum geldi:

MÜKEMMEL bir yönetmen buldum!!! (Nihayet!)

Metnin %70’i bitirilmiş ve Mechanics VoiceOver‘ın elinde ve oyuncu kadrosunun onaylanması ve bazı büyük rollerin kaydedilmesi konusunda aktif bir şekilde çalışıyorlar.

Örnek olarak, ekip, Andrey Pirog’un Truman Zanotto – “Psychonauts” organizasyonunun başı rolündeki kaydından küçük bir parçayı paylaştı.

Metinlerin texture’leri %62.735 oranında tamamlanmış durumda ve Psychonauts 2’nin Rusça yerelleştirmesi üzerinde çalışan ekipler, her zaman topluluk desteğine açık olduklarını belirtiyor: sosyal medya beğenileri, yorumlar ve bağışlar (ekip hakkında tüm bilgileri gruplarında bulabilirsiniz).

Bu, özellikle projenin büyüklüğü (metin, texture’ler, 3D modeller), bazı teknik zorlukların ve birçok profesyonel dublaj sanatçısının yer aldığı büyük bir seslendirme kadrosunun zorluğu göz önüne alındığında, gelecekteki çalışmalarını büyük ölçüde destekleyecektir.