PUBG, Erangel ile Başlayarak Büyük Harita Değişiklikleri Alıyor

PUBG, Erangel ile Başlayarak Büyük Harita Değişiklikleri Alıyor

PUBG Harita Değişiklikleri

PUBG Harita Değişiklikleri

PUBG’nin haritaları, ilk harita olan Erangel‘den başlayarak, bir makyaj kazanıyor. Ekip, bir açıklamada yapılacak olan değişiklikleri onayladı. Dahili olarak test edilen birçok yeni bileşik dahil çeşitli ince ayarlamalar ve yeni ilaveler geliyor.

Duyuru detaylar konusunda biraz zayıf kalıyor. Önceki günlerde sızıntılar da olmuştu. Bazı veri madenciliği bilgileri, haftanın başlarında Reddit’te ortaya çıktı, bu da Erangel’in birçok yeni binaya ve büyük olasılıkla içinde daha çok ganimete işaret ediyordu. Sızıntıya eşlik eden bu kullanışlı harita yeni binaları kırmızıyla gösteriyor.

PUBG Erangel Değişiklikleri

Haritanın daha büyük ölçekli görüntüsüne buradan ulaşabilirsiniz.

PUBG Erangel Değişiklikleri

Oldukça fazla yeni gayrimenkul var gibi görünüyor ve PUBG Corp, ekstra bileşiklerin şu anda test ettiği tek şey olmadığını söylüyor. Loot dengesi ve harita düzeni değişiklikleri güncellemenin odağı gibi, ancak ekip başka gelişmeler üzerinde de çalıştığını söylüyor.

PUBG Corp. ayrıca, sızan görüntülerin genellikle bir projenin “tüm planını veya kapsamını” temsil etmediğini, bu nedenle gördüğümüz haritanın değişebileceğini veya farklı görünebileceğini işaret ediyor. Ve bir kez daha test etmek için oyuncuların eline geçtikten sonra, oldukça farklı görünebilir. Bu testler için planlar, gelişmelerle ilgili daha fazla ayrıntıyla önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

Diğer haritalardan önce ilk Erangel’de birkaç değişiklik yapıldı, ancak sızıntının önerdiği ölçek çok daha büyük görünüyor. Buna yanıt tam olarak tepkiler heyecanlı değildi. Bazı oyuncular arama yapmaları için daha fazla bina değil, daha fazla ganimet istediklerini söylediler. Diğerlerinin endişesi ise, bu değişiklikler Erangel’in onu diğer haritalardan farklı kılan şeyleri kaybetmesine neden olabileceği.