PUBG Güncelleme #26: Yeni Araç, Fişek ve Daha Fazlası

PUBG Güncelleme #26: Yeni Araç, Fişek ve Daha Fazlası

Geçtiğimiz hafta Bluehole, bir tweette daha önce duyurulmuş olan bir ilavenin yanı sıra haritaya yeni bir aracın eklendiğini açıkladı. Değişiklikler test sunucusuna eklendi ve daha önce geliştiriciler tarafından konuşulmuş olan Snowbike ilavesi ile birlikte Zima adında yeni bir araç içeriyordu. İşaret fişeği tabancası da nihayet oyuna tüm haritalarda ekleniyor.

Bugün ana PC sunucusunun sunucu bakımı tamamlandı ve yeni 26 numaralı güncelleme şimdi ana sunucuda yayında. Harita üzerinde mevcut olan UAZ’ların yerini alacak olan Zima adlı yeni araçları getiriyor. Geliştiriciler, Vikendi’nin karlı ovaları üzerinde kusursuz bir kontrol sahibi olamayacağını, ancak 4×4 Zima ile diğer araçlara kıyasla manevra yapmanın çok daha kolay olduğunu yazıyor. Zima nispeten yavaş olsa da, savaş ortamları için onu ideal kılan yüksek dayanıklılığa sahiptir. Vikendi haritasındaki motosiklet şimdi Snowbike adında yeni bir araçla değiştirilecek ve bu esasen kar kızakları için tekerleklerini değiştiren bir motosiklete benziyor. Bu, kar aracının olduğundan daha hızlı hareket eder ancak daha kırılgandır ve kolayca tahrip olabilir.

Flare tabancaları artık oyuna kalıcı olarak ekleniyor, bu da nadir bulunan yağma şeklinde tüm haritalarda mevcut olacak. Yama notlarına göre, oyunun ilk evresinde kullanıldığında Flare Guns, genellikle çok az risk ile büyük bir avantaj sağlar, bu nedenle Flare Gun, yalnızca ilk mavi bölge evresinden sonra kullanıldığında bir bakım paketi sunar. Yakında bulunan bir oyuncu, Flare Gun ile özel bir bakım paketini başarıyla aradığında ekranda bir mesaj gösterilecek ve düşüşün yerini belirten bir simge haritada görüntülenecektir.

Yeni Güncelleme için ayrıca bir tanıtım videosu da yayınlandı. Bu videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.