PUBG Lite Oynayanlara Harita Müjdesi

PUBG Lite Oynayanlara Harita Müjdesi

  PUBG Lite oynayan oyun severleri sevindirecek haber geçtiğimiz günlerde yayınlandı. PUBG oyuncuları için Erangel haritasının değişeceği haberi daha önce yayınlanmıştı. Bilgisayardan PUBG Lite oynayan oyun severlere de Erangel 2.0 haritasının müjdesi 18 Kasım 2019’da tweet ile duyuruldu.

  Bilgisayardan PUBG Lite oynayan oyuncular yakında Erangel 2.0 haritasına kavuşabilecek. PUBG Lite  Erangel 2.0 haritası ile ilgili tweet, geçtiğimiz günlerde PUBG PC LITE ismindeki Twitter adresinden yayınlandı. Paylaşılan tweette Erangel 2.0’da görülen büstün paylaşımı oyuna yeni haritanın geleceğine işaret etti. Ayrıca teweetteki fotoğrafın üzerinde ‘Coming Soon’ yani ‘Yakında Geliyor’ yazması da haritanın geleceğini doğruladı.

PUBG Lite’a gelecek olan harita güncellemesi  birebir Erangel 2.0 haritasıyla aynı olmayabilir. Hatta ismi bile farklı olabilir. Farklı isimde de gelse haritanın PUBG’deki Erangel  haritasına benzeyeceğini söyleyebiliriz.

PUBG PC LITE Twitter Hesabından Yapılan Paylaşım

https://twitter.com/PUBG_LitePc/status/1196390775942201344

PUBG Lite Harita Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada PUBG Lite Erangel 2.0 haritasının müjdesi 18 Kasım 2019’da duyuruldu. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.