PUBG Mobile 0.18.0 Güncellemesi Yayınlandı

PUBG Mobile 0.18.0 Güncellemesi Yayınlandı

Son yıllardaki en popüler mobil oyunlardan birisi olan PUBG Mobile, ilk olarak 2017 yılında piyasaaya sürülmüştü. Orijinaline oldukça yakın mekaniklere ve grafiklere sahip olan oyun, şu ana kadar milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş durumda. Ve şirket oyuncu kitlesini arttırmak için sürekli olarak yenilikler ve etkinlikler düzenliyor.

Yaklaşık 3 yıllık süreçte oyunu sürekli olarak geliştirmeye çalışan Tencent, birçok önemli güncellemeye imza attı. Son olarak ise oyuna oldukça dikkat çekici bir yenilik eklendi.

PUBG Mobile için yayınlanan güncellemenin adı 0.18.0 ve güncelleme şu an için Android ve iOS platformlarında bulunmakta. Dediğimiz gibi güncelleme birçok yeniliği barındırdığı için boyutu da biraz fazla. Güncellemeden faydalanmak isteyen iOS kullanıcıları yaklaşık 2.2 GB boyutunda ve Android kullanıcıları 1.97 GB boyutunda bir indirme yapacaklar.

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi, oyuncuların en çok sevdiği haritalardan birisi olan Miramar'a bazı önemli yenilikleri barındırıyor. Bu yeniliklerden en dikkat çekeni ise haritanın kuzey tarafafında bulunan bölgeye tarihi kalıntılarla dolu bir kısım ve nehir ekleniyor. Bunun yanı sıra Tencent, Miramar'a eklediği yarış pistleriyle de oyuncuları oldukça eğlendirmeyi amaçlıyor. Oyunun en sevilen araçlarından birisi olan Mirado ise artık Miramar'da altın rengiyle bulunacak.

Tencent tarafından yayınlanan güncelleme ise Mad Miramar olarak adlandırılıyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi 0.18.0 güncellemesi, zellikle Miramar ile ilgili birçok yeniliği barındırıyor. Ayrıca güncelleme Miramar haritasının birçok yerine otomat makineler de ekliyor. Oyuncular, mücadele esnasında bu otomat makinelerini kullanarak enerji içeceği ve ağrı kesici gibi önemli ekipmanlara ulaşabilecekler.

Son yayınlanan 0.18.0 güncellemesi, Miramar haritasına getirilen yeniliklerin yanı sıra yeni bir silah ve yeni bir hile koruma sistemini de bulunduruyor. Güncellemenin ardından oyun P90 silahı ekleniyor. Eğer sizlerde oyunu güncellemediyseniz en kısa sürede güncellemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü 13 Mayıs 2020 tarihinden önce güncelleyen tüm oyuncular 2.888 BP, sırt çantası ve 1 adet Radyo'ya sahip olabilecek.