PUBG Mobile 100 Milyon İndirilmeye Ulaştı

PUBG Mobile 100 Milyon İndirilmeye Ulaştı

PUBG Mobile

PUBG Mobile

PUBG, PC ve konsolda son derece popülerdir ve mobil versiyonu da onu eziyor. Geliştirici PUBG Corp. ve yayıncı Tencent, mobil versiyonun Mart ayında yayınlandıktan dört ay sonra 100 milyon indirme yaptığını duyurdu. Çin, Japonya ve Kore’deki indirmeleri saymadığından, rakam aslında bundan çok daha büyük.

Tencent ve PUBG Corp.’a göre, PUBG mobil sürümü, lansman haftası için 100’den fazla ülkede “en çok indirilen mobil oyun” oldu. Şirketler ayrıca oyunun günlük yaklaşık 14 milyon aktif kullanıcı gördüklerini duyurdu, ki bu büyük bir rakam.

PUBG mobil patronu Vincent Wang yaptığı açıklamada, “Mobil oyun için çıtayı kurmaya devam edeceğiz ve bu yıl oyuncularımıza daha da fazla içerik sunmaya çalışacağız.”

Ne Tencent ne de PUBG Corp., oyunun mobil sürümünün mikro ödemelerden ne kadar kazandığını açıklamamıştır. Ancak, SensorTower’ın bir raporu, yeni Royale Pass’ın lansmanının bir sonucu olarak, oyunun günde yaklaşık 650.000 dolar çekildiğini söyledi. PUBG’nin mobil sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Fortnite‘ın mobil sürümü de büyük bir hit. Raporda, Temmuz ayında günlük ortalama gelirde 2 milyon dolar değerinde 100 milyon indirme yapıldığı bildirildi.