PUBG Mobile Mükemmel An Yarışması Resmi Video’da Yer Alma Şansıyla Birlikte Kostüm Sunuyor

PUBG Mobile Mükemmel An Yarışması Resmi Video’da Yer Alma Şansıyla Birlikte Kostüm Sunuyor

PUBG Mobile’ın popülaritesi, bugünlerde çevrimiçi çok oyunculu battle royale oyunu, dünyanın her yerinden bir tür sansasyon haline geldiğinden, bugünlerde hiç engel yok gibi görünüyor. PUBG Mobile’ın sunduğu heyecan verici oyun ve heyecan verici ödüllerin yanı sıra, Tencent Games de PUBG oyuncularını oyuna bağlı tutmak için yeni yarışmalar ve turnuvalar düzenliyor.

 

Şimdi, PUBG Mobile Perfect Moment yarışmasının, oyuncuların bir Şemsiye Kostümü kazanma şansına sahip olduğu ve sadece oyunlarının en güzel anlarını sergileyerek bir videoda yer alma şansı verildiği açıklandı. PUBG Mobile Perfect Moment yarışması hafta sonu Twitter üzerinden duyuruldu ve PUBG kostümünü kazanmak ya da resmi bir PUBG videosunda yer almak için tek yapmanız gereken, oyunda unutulmaz bir anı #pubgmperfectmoment hashtag’i ile sosyal medyaya yüklemek.

 

PUBG Mobile geliştiricileri #pubgmperfectmoment etiketini takip edecek ve en iyi kayıtlar bir Şemsiye Kostümü kazanma şansının yanı sıra oyunlarını resmi bir videoya dahil etme şansını da yakalayacak.

Bu arada, PUBG geçenlerde oyuncuları bağlayabilmek için oyunda paskalya yumurtalarını duyurdu ve PUBG Mobile oynarken toplayabileceğiniz iki tür Paskalya yumurtası var. İlki, Spring Draw sekmesinin altında bulunabilir. Buna tıkladığınızda, ekranınızdaki bazı bitkilerin arkasında oturan ilginç küçük bir yumurta bulacaksınız. Bu yumurtayı açmak, karakterinizin PUBG Mobile’daki görünümünü değiştirmesine yardımcı olmak için heyecan verici kıyafetler seçme şansını verecek.

 

PUBG’nin ikinci açıkladığı ise Vibrant Egg. Bu yumurta oyun içinde gizlenmiş olarak bulunabilir ve oyuncular oyunda ilerledikçe çoğunu bulabilirler. Ancak, bunlardan beşinin toplanması, oyunculara etkinlikler sekmesi altında bulabilecekleri başka bir kasaya erişim sağlayabilir. Bunlar maksimum savaş puanı ve harika ödüller kazanmak için kullanılabilir.