PUBG Mobile, Resident Evil 2 Geçişi Alıyor

PUBG Mobile, Resident Evil 2 Geçişi Alıyor

PUBG Mobile X Resident Evil 2

PUBG Mobile X Resident Evil 2

PUBG Mobile, Mission Impossible: Fallout etkinliğinden sadece birkaç ay sonra başka bir yüksek profilli geçiş için hazırlanıyor. Bu sefer Resident Evil 2 mash-up inceliği için gizli ajan heyecanı ticareti geliyor. Haber, bir zombi saldırısı ile terk edilmiş sokakların görüntüleri arasında geçen bir kamera görüntüsü olan CCTV yuvası ile Japon Resident Evil Twitter hesabından dile getirildi.

Tweet çevirisi, “PUBG MOBILE × Resident Evil RE: 2 işbirliğine karar verildi! Dünyanın en popüler mobil oyunu ve hayatta kalma korku abidesi olan iki süper IP’yi birleştirerek ne tür bir yenilikçi oyun üretilebilir?” şeklindedir.

Şimdiye kadar bilinenler sadece bu kadar. Lansman tarihi veya oynanış detayları henüz onaylanmadı. Tabii ki, zombiler uzun süredir kendi battle royale modunu tanıtan son oyun Call of Duty‘in bir parçası. Ve Fortnite‘ın da Wreck-it Ralph etkinliğinin söylentileriyle geçen ay ortaya çıkan Avengers: Infinity War mash-up’ı vardı.

Rakiplerinden gelen bu hamlelere rağmen PUBG Mobile, 100 milyondan fazla indirme gerçekleştirerek güzel bir şekilde yoluna devam ediyor. Ayrıca, “Sanhok” tropik ada haritasını Eylül ayında ekledi. Google Play’in yıllık “En İyiler” listesinde yılın en iyi oyunu seçildi ve yeni hayran favori ödülünü de aldı.

PUBG Mobile İndir