PUBG Mobile Rütbeler

PUBG Mobile Rütbeler

PUBG Mobile Nedir?

PUBG Mobile, normal PUBG’nin grafiklerinin minimal bir hale getirilip, mobil kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulan halidir. PUBG Mobile şu an Battle Royale dünyasının en fazla oynanan oyunları arasında PUBG’yi bile geçmiş durumda. PUBG Mobile’in bu kadar oynanma sebebini tamamen ücretsiz olmasına ve bilgisayar üzerinden de oynanabilmesine bağlayabiliriz. PUBG Mobile günümüzün, geleceğin en fazla oynanan oyunları arasında liderliğini başkasına devredecek mi? Yakın zamanda hep beraber göreceğiz…

PUBG Mobile Rütbe Sistemi Nasıl İşler?

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da sizler oyun oynayıp, oyun kazanarak rütbe atlayabiliyorsunuz. Her rütbe atladığınızda, oynadığınız oyun biraz daha zorlaşıyor ve rütbe atlamanız daha zor oluyor. Bu sayede oyuncular kendilerini kıyasıya bir çekişmenin içerisinde bulabiliyor. PUBG Mobile, tamamen oyuncuların kişisel yeteneklerine bağlı olarak lig ekliyor. Oyuncular yüksek dereceler elde edebilirse, yüksek rütbelere rahatlıkla gelebiliyor. Oyunda 8 adet rütbe bulunuyor.

Image

PUBG Mobile Rütbeler

Bronz Rütbe (V-I)

Oyuna yeni başlayanlar için rahatlıkla oynanabilen bir lig olan bronz lig, oyuncuların pekte iyi oynamadığı bir lig olarak nitelendiriliyor. Oyun içerisinde çıkılması en kolay lig olarak ele alınan bronz lig, oyuncuların oyunu kavrama adresi olarak tanımlanabilir. 


Gümüş Rütbe (V-I)

Oyunu kavradınız ve birazda olsa çekişme istiyorsunuz değil mi? İşte, burası tam size göre! Oyunu birazda olsa kavrayan bir insanın rahatlıkla oynayabileceği bir lig olan gümüş lig, oyuncu sayısında sıkıntı çekmeyen bir lig olarak tanımlanabilir.


Altın (V-I)

Oyunun mantığını kavradınız ve bu lige kadar geldiniz, buradan sonrası sizi biraz zorluyor işte. Bu lige gelen oyuncular, fps tabanlı oyunlara alışkın insanlardır; oyuna geldikleri gibi kolayca lig atlarlar ve buraya kadar zorlanmadan gelirler. Tabii, buradan sonrası tekrardan diyorum, sizi biraz zorluyor. Artık karşınıza o rastgele duran ve sıktığı merminin çoğu uzay boşluğuna giden oyuncular yok! 


Platin (V-I)

Oyunu tam anlamıyla çözdünüz buraya kadar geldiğinize göre. Bu liglerde ciddi ve konsantre bir şekilde oynamazsanız, ölümünüz, lobiye dönüşünüzden önce gelebilir. Platin ligi sizleri zorlayabilecek ve bana göre orta düzey bir ligdir. Bu ligde sizler oyunu kavramışsınızdır ve karşınıza artık gerçek rakipler geliyordur. Burada rakibinizi öldürmeyi başaramazsanız bile illaki lig atlarsınız. 


Elmas (V-I)

Buraya kadar gelmişseniz sizler gerçek bir fps tabanlı oyuncusunuz demektir. Bu noktadan sonra aynı istikrarla gitmeniz, sizin için bir lig atlama daha anlamına gelir. Bu yoldan sonra ne taktik işler ne de ciddiyet. Burada iş tamamen sizin oyun zekanıza ve kişisel yeteneğinize bağlıdır; ya çıkarsınız ya da olduğunuz yerde kalırsınız.


Taç (V-I)

Bu lig, sizlerin bir üst noktaya yani bir nevi zirveye çıkış biletinizdir. Bu liglere kadar geldiyseniz, başarı sizi sarmaz.


As

Buraya kadar geldiniz ve bir üst rütbeye çıkarsanız artık oyunu bir nevi bitiyorsunuz. Düşünün, ne kadar güzel değil mi? Sizler buraya kadar oynadıysanız ve lig atladıysanız zaten bir şeyleri hak ediyorsunuzdur. Buraya kadar gelen arkadaşları tebrik ediyorum.


Fatih

Fatih rütbesine gelmek her yiğidin harcı değildir. Buraya sadece gerçekten emek verenler ve pes etmeyenler gelebilir. Buraya kadar gelen bir insanın taktiğe veya oyun bilgisine ihtiyacı yoktur, buraya gelen insan zaten bunları biliyordur. 

Son olarak tavsiyem; liglere çok fazla takılmayın, bir oyuna körü körüne bağlanmayın, “lig atlayacağım!” diyerek o değerli vakitlerinizi bir oyuna kaptırmayın. Lig atlasanız da bir şey olmayacak, bunu bilin. Konumuzun sonuna geldik, okuduğunuz için teşekkür ederim.​