PUBG PC Test Sunucusu Güncellemesi Çıktı

PUBG PC Test Sunucusu Güncellemesi Çıktı

PUBG PC Test Sunucusu Güncelleme

PUBG PC Test Sunucusu Güncelleme

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘un geleceğini görmek isterseniz, PC test sunucusu nerde oynayacağınızdır. Geliştirici PUBG Corp, yeni özellikleri beta test etmek için sunucudaki sık güncellemeleri devreye sokuyor ve bugün Steam’de yeni bir yama eki yayınlandı. Çöl haritasına ince ayar yapmanın yanı sıra, yama da yeni bir anti-cheating önlemi ekleniyor.

Miramar olarak adlandırılan çöl haritası, yaklaşık bir ay boyunca oynanabilir durumdaydı ve oyunculara orijinal haritaya göre önemli ölçüde farklı bir deneyim sağladı. Her ne kadar büyük ölçüde olumlu karşıladıysa da, stüdyo bir miktar geri bildirim aldı ve bu test sunucusu güncellemesi belirli şikayetleri ele almaya çalışıyor. Örneğin, yama daha fazla yapı ve “nişan deneyimini iyileştirmek için” kamufle katıyor. Daha fazla yol ekliyor ve bazı alanların öğe spawn seviyesini dengeliyor.

Yama ayrıca çeşitli diğer tweaks ve düzeltmeleri de içerir. Diğer şeylerin yanı sıra, su altındaki malzemelerin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi ile ilgili hatayı ortadan kaldırır. Oyuncuların Miramar’da sıkışıp kaldığı bazı hataları çözer.

Test sunucusu güncellemesindeki en dikkat çekici ek, PUBG Corp.’un üzerinde çalıştığı yeni anti-cheating çözümüdür. PUBG, son birkaç ay içinde çeşitli hileler ve istismarlarla ilgili bir sorun yaşamıştır ve stüdyo buna karşı mücadele vermiştir. Geliştirici yeni anti-cheat sistemi hakkında pek fazla bilgi vermese de, halen geliştirme aşamasında olduğunu ve muhtemel uyumluluk sorunları hakkında veri topladığını söylüyordu.

Diğer yandan PUBG, yakın zamanda Xbox One’da da bir güncelleme yayınladı. Öncelikle araç hasarının dengelenmesine odaklanır, ancak aynı zamanda belirli optimizasyon tweaks’lar ve gelişmeler içerir. Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz; PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG PC Test Sunucusu Yama Notları

Dünya
  – Miramar geliştirmeleri
  – – Katılım deneyimini iyileştirmek için harita boyunca daha fazla bina ve kamufle yerleri eklendi
  – – Daha kolay araç navigasyonu için daha fazla arazi yolları eklendi
  – – Yağma dengelemesi için belirli alanların öğe spawn seviyesini yükseltti (bazı bölgeler daha iyi ganimetler üretecek)

Tekrar
  – Yeniden oynatma sistemi şimdi daha yeni bir sürüme güncellendi ve geçmiş oynatma dosyaları artık oynatılamıyor

Hata Düzeltmeleri
  – Yükseltme ve iyileştirme ürünlerinin su altında kullanılabileceği sorun düzeltildi
  – Karakterlerin Miramar’daki belirli alanlarda sıkışıp kaldığı sorun düzeltildi
  – Bazı Miramar binalarında duvar dokularının düzgün görüntülenmediği sorun düzeltildi
  – Hacienda del Patron’un yakınındaki bazı binaların doğru şekilde görüntülenmediği sorun düzeltildi

Kaynak: 1