PUBG Sezon 4’ü Bir Hikaye Fragmanı ile Başlatıyor

PUBG Sezon 4’ü Bir Hikaye Fragmanı ile Başlatıyor

PUBG Sezon 4

PUBG Sezon 4

Fortnite’ın artan tuhaf anlatılarına rağmen, battle royale oyunları genellikle tutarlı hikayeler anlatmaya çalışmaktan kaçındı. Genellikle kuralları söyleyip, girin ve oynayın diyorlar. Şimdi, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Sezon 4 için yeni bir sinematik fragman yayınlayarak bu durumu biraz değiştiridi.

PUBG Sezon 4 Sinematik Fragman

Video, orijinal PUBG haritası olan Erangel‘in merkezinde bazı ipuçları sağlar. Ada geçmişte bir zamanlarda işgal edilmiş ve o zamanlar bir çocuk olan anlatıcı katliamın tek kurtulanıymış. Şimdi, bu biçimlendirici travmaya maruz kaldığı ve tekrarlanan bir olaya dönüştüğü anlaşılıyor. Yani birine kurtulan olabileceğini gösterme şansı.

Sinematik, gelecek hafta başlayacak olan PUBG Sezon 4‘e giriş niteliğinde. Bu, son birkaç yılda aşina olan bazı bina komplekslerini görselleştiren ve değiştiren Erangel haritası için başka bir büyük yama ve büyük bir revizyonla gelecek. Erangel’in tarihini açıklamaya yardımcı olan, keşfedilmesi ve deşifre edilmesinin ilginç olması gereken önemli değişiklikler de var. PUBG’nin araçları ve silahları da dengeleme ve ayarlama pass’ı alıyor.

Tüm yama notları resmi PUBG blogunda burada bulunmaktadır. Bunları şimdi deneyebilirsiniz, değişiklikler test sunucusunda yayındadır.