PUBG ve TERA’dan Ortak Etkinlik

PUBG ve TERA’dan Ortak Etkinlik

Esasen göreceğiniz her şey kozmetikten ibaret, ancak PUBG’da bazı skinlerin yanı sıra Tera temalı drop ve araçların tadına bakacaksınız, Tera oyuncuları ise PUBG temalı evcil hayvanların ve diğer eklemelerin oyunlarına geldiğini görecek. Tüm etkinlik, her iki oyunda da her gün yeni eşyaların toplanabilmesiyle sağlam bir ay sürecek. Aşağıdaki fragmanda daha fazlasını görebilirsiniz!

Tera oyuncuları, PUBG tarzı BAMs’ları bırakmayı ve ilgi çekici hale getirmeyi dört gözle bekleyebilir. Ek olarak, Tera x PlayerUnknown’s Battlegrounds, özel temalı kozmetikler ve evcil hayvanları kazanma ve kilidini açma şansını getirecek ve En Masse Entertainment, sınırlı süreli geçiş süresi boyunca günlük giriş bonusları düzenleyecek.

 

Dekoratif araçlar ve Highwatch çevresindeki manzarayı çevreleyen uçaklar ile Tera oyuncularının gözlerinin PUBG temalı sarf malzemeleri ve dropları için gözlerine hakim olmalı çünkü bu işbirliği Tera oyuncularının haritayı geçmesine, zindanlarda gezinmesine, araç aramasına, BAMs’leri sıfırlamasına ve “tavuk yemeği”ni eve getirme becerilerini geliştirmelerine sahip olacak.