PUBG Yapımcısı Oyunun Bozuk Olduğunu Kabul mü Etti?

PUBG Yapımcısı Oyunun Bozuk Olduğunu Kabul mü Etti?

Fix PUBG

Fix PUBG

PUBG Aralık ayında PC’de Erken Erişim’den çıktı. Ama oyun hala bazı hayranlar ve geliştirici PUBG Corp. tarafından hala olması gereken halde değil. Stüdyo, PUBG’yi daha iyi bir yere götürmek için çok kaynak ayırıyor, öyle görünüyor ve bunun bir kısmı “Fix PUBG” adlı yeni bir web sitesi.

Neden bu isim? Web sitesinde, “Bu son zamanlarda çok duyduğumuz bir ifadedir. Hatalar, performans sorunları ve yaşam kalitesi sorunları PUBG’nin gerçek potansiyelini sınırlandırıyor ve bunu düzeltmek istiyorsunuz. Bu yüzden bunun hakkında bir şeyler yapma zamanı geldiğini düşünüyoruz.” şeklinde belirtiliyor.

Fix PUBG, PUBG Corp.‘u güncellemeyi ve oyunu hayranlar tarafından istenen özellikler ve daha fazlası ile iyileştirecek “aylarca sürecek bir kampanya” olacak. Fix PUBG’nin türkçe karşılığına PUBG’yi düzelt diyebiliriz. Fix PUBG web sitesinin amacı, tarafların neyi, niçin ve ne zaman olduğunu anlamaları için şeffaflık düzeyi sunmaktır.

PUBG Corp, her zaman PUBG’nin zaman içinde nasıl genişleyeceği ve geliştirilebileceğine bakacağını vurgulamasına rağmen, kampanya Ağustos’tan Ekim’e kadar çalışacak şekilde ayarlandı.

Web sitesi, istemci performansı, sunucu performansı, hileler, eşleştirme, hata düzeltmeleri ve yaşam kalitesi sorunları gibi konularda değişikliklerin yol haritasını ve bu sorunların Ağustos-Ekim aylarındaki dönem içerisinde ele alınacağı belirli zaman çizelgeleriyle birlikte gösteriyor.

Daha fazla bilgi edinmek için Fix PUBG web sitesine gidin.

PUBG’ın profili ve popülaritesi son aylarda Fortnite’deki büyük ilgi nedeniyle kısmen düşmüş olsa da, kitlesel olarak popülerliğini korumaktadır. Oyun, bugün 1.1 milyon olan eş zamanlı oyuncu figürünün neredeyse iki katına sahipti. PUBG’yi buradan indirebilirsiniz.