PUBG’ye Gece Modu Geliyor

PUBG’ye Gece Modu Geliyor

PUBG Gece Modu

PUBG Gece Modu

PUBG, Call of Duty ve Fortnite arasındaki mücadele, tüm oyunlar bir diğerini birleştirmeye çalıştıkça devam ediyor. Oyunu daha ilginç hale getirmek için son olarak, PUBG yeni özellikler, hata düzeltmeleri, yeni haritalar, silahlar ve arabalar ile bir güncelleme getiriyor. PUBG 0.9.0 güncellemesi, birkaç farklı web sitesi tarafından bildirilen belirli durumlarda bağlantı sorunları ile birlikte durgunluk ve gecikme sorunlarını giderecek. Yeni güncellemede Seyirci Modu, Gece Modu, gece görüş gözlüğü ve Halloween teması gibi özellikler yer alacak. Ayrıca el bombaları ve tüfekler gibi yeni silahlar, Rony pick-up kamyonu dahil yeni araçları içerecek. Oyuncular arasında daha iyi eşleştirme ve bir Crew Challenge Turnuvası için kayıt olacak.

Halloween teması, oyuna yeni kozmetik ürünler getirecek. Dinamik hava, bulutlu havalar ekleyecektir. Araçların içinde birinci şahıs perspektifi olacak. Raporlar ayrıca yeni güncellemede, her yerde küçük kule benzeri yapılar inşa edebileceğini söylüyor. Oyunu ilginç hale getirmek için Dancing el bombası ve Landmine tuzakları da ekleniyor.

Şimdi “Rony” adında yeni bir araba Sanhok haritasında yer alacak. Yeni AR tüfeği – QBU (5.56 cephane kullanmaktadır) mevcut AR tüfekleri cephanesine eklenmiştir ve PUBG güncellemede daha az sayıda bot bulundurmak için söz vermektedir. En ilginç özellik yine de Gece Modu’dur. PUBG kendi içinde, bir cep telefonunda oynamak için zor bir oyun. Geceleri düşmanları aramak daha da zor olacak.

Ayrıca, haritalar ve genel oyun deneyimini daha etkileyici hale getirmek için yeni binalar, örtü ve ağaçlar gibi yeni çevresel detaylar da ekleyecek. Yeni güncelleme 25 Ekim’de gelecek. Çevrimiçi olarak halihazırda mevcut olan yeni güncellemenin sızdırılmış bir sürümü vardır, ancak resmi güncellemeyi beklemekte fayda vardır.