Rage 2 Hileleri

Rage 2 Hileleri

Rage 2 Hile

Rage 2 Hile

Rage 2, Avalanche Studios tarafından id Software ile birlikte geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2010 Rage‘in devamıdır. 14 Mayıs 2019 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

Oyuncular, oyunun kıyamet sonrası açık dünyasını keşfetmekte özgür olan ranger Walker’ın kontrolünü üstlenirler. Cinsiyetleri, becerileri veya kıyafetleri gibi Walker’in bazı nitelikleri üzerinde kontrol sahibi olurlar. Walker, wingstick gibi silahların geri dönüşü de dahil olmak üzere düşmanlara karşı savaşmak için çeşitli ateşli silahlar ve aletler kullanabilir. Oyuncular Walker’ın Nanotrite tabanlı güçlerle yeteneklerini daha da geliştirebilir ve yeterli enerji toplanır toplanmaz Overdrive adı verilen bir modu etkinleştirebilirler. Sonuç olarak, Walker’ın silahları daha fazla hasar verir, düşmanlar daha fazla enerji harcar ve sürekli iyileşir. Oyunculara düşmanları biçmek için agresif bir yol sunar. Özel güçler ve yetenek arttırıcısı oalrak rol oynayan ilk oyundan nanotritler, savaş verimliliğini arttırmak için de kullanılabilir.

Rage 2 Hile kodlarına gelecek olursak, Rage 2 bazı hileleri açıkladı ve ilerleyen zamanlarda daha fazlası da gelecektir.

Rage 2 Hileleri

He’s On Fire
Video oyunu seslendirmesi yapan efsane Tim Kitzrow’un sesini etkinleştirir.

Git Gud
Bu hile ile her düşman tek bir vuruşta düşer.

Son of Thor
Bu hile etkinleştirildiğinde, oyuncu çok yaklaşan düşmanları elektriğe sokar ve kendi elektriğiniz artar.

Klegg Support
Size Klegg Clayton adında bir AI arkadaşı verir. Ama bu bir ödül mü ceza mı bilemiyoruz.

Phoenix Rejector Seat
Bu hile için ilginç bir hile diyebiliriz. Çünkü hile oyuncuyu bulunduğu yerde bırakıp arabayı atıyor. Normalede oyuncunun araçtan atılması gerekir. Neden böyle birşey yapmışlar bilemiyoruz. Biraz saçma.