Rainbow Six Siege, 22 Ekim'de konsol ve Android için Xbox Game Pass'e geliyor

Rainbow Six Siege, 22 Ekim'de konsol ve Android için Xbox Game Pass'e geliyor

Microsoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in bu hafta içinde Xbox Games Pass abonelik hizmetine ekleneceğini açıkladı.

Dün oldukça göze çarpan bir teaser'ın ardından Microsoft, Ubisoft'un çok oyunculu oyununun 22 Ekim'de Xbox Games Pass'e geleceğini resmen onayladı.

Son yıllarda oldukça gelişen bir e-spor sahnesine sahip olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege, önümüzdeki hafta abonelik hizmetine sunulacak. Oyun indirildiğinde hem Xbox One hem de Android'de oynanabilecek.

Oyunu direkt olarak Xbox Game aracılığı ile indirmeyi seçerseniz, tüm oyun içi öğelerde %10 indirim elde edebilirsiniz. Bu durum aynı zamanda, yeni operatörlerin kilidini açmak, güçlendirmeler elde etmek ve daha fazlasını yapabilmek için satın alabileceğiniz bir eklenti.

Oyunu Xbox Game Pass aracılığıyla indirirseniz oynayacağınız oyunun sürümünün Standard Edition olacağı anlaşılıyor. Bu nedenle, oyun içi para birimiyle Eski Operatörlerin kildini açmanız gerekir.

Rainbow Six Siege, 2020'nin ilerleyen süreçlerinde yeni nesil konsollar için ücretsiz bir yükseltme de alacak: Bu güncelleme, oyuna 120FPS'de 4K çözünürlük desteği ekleyecek. Siege'in Xbox Game Pass'te mevcut olup olmayacağı yakında netleşecek.