Rainbow Six Siege Güncellemesi Test Sunucusunda Büyük Operatör Değişiklikleri Yapıyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi Test Sunucusunda Büyük Operatör Değişiklikleri Yapıyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege geliştiricisi Ubisoft, oyunun PC test sunucusunda bazı büyük Operatör değişikliklerini deniyor. Kısacası, korucu Operatörleri nerf alırken, Nokk ve Glazz buff alıyor.

Koruyucu Recruit, Blitz, Fuze ve Montagne karakterleri kalçadan ateş ederken doğrulukta azalma olacaktır. Ek olarak, balistik koruyuculara sahip yakın muharebe saldırıları artık tek bir vuruşta düşmanları öldürmez; bunun yerine, bunları down-but-not-out (DBNO) durumuna gönderir.

Şu anda bir başka Operatör Jackal da nerf alıyor. Sizi algılarsa, toplam 20 saniye boyunca izlenirsiniz (konumunuz o dönemde dört kez yenilenir).

Son iki nerf ise, Echo’nun sonik patlamalarının yok edici etkisi, süresinin 10 saniyeden 7’ye düştüğünü görecek ve Maverick’in meşalesi daha yüksek olacak.

Buff’lara gelince, Nokk’in kabiliyeti şimdi 12 saniyeden daha uzun bir süre devam edecek. Glaz ise, görüşünün cezası çok sert olmayacağından ve aktifleşmesi daha uzun süreceğinden, hareket halinde biraz daha etkili olacak.

Yama notlarını buradan Ubisoft üzerinden görebilirsiniz. Bunların yalnızca test sunucusunda aktif olduğunu ve canlı sunuculara gelmeden önce değişebileceğini unutmayın.