Rainbow Six Siege PS5 ve Xbox Series X Güncellemesi Gelecek Hafta 4K ve 120 fps Getiriyor

Rainbow Six Siege PS5 ve Xbox Series X Güncellemesi Gelecek Hafta 4K ve 120 fps Getiriyor

Rainbow Six Siege için beklenen yeni nesil yükseltmesi için net bir tarih açıklandı.

Rainbow Six Siege, nesiller arası uyumluluğu doğrulayan ilk oyunlardan biriydi. Ubisoft, çok oyunculu oyunun ilk gün yalnızca PS5 ve Xbox Series X / S'de oynanacağının hairicnde aynı zamanda gelişmiş donanımlardan da çeşitli şekillerde yararlanacaklarını açıklamıştı.

Şimdi, tam olarak nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz.

Ubisoft, Rainbow Six Siege için ücretsiz PS5 ve Xbox Series X / S yükseltmesinin 1 Aralık'ta sunulacağını duyurdu. Oyuncular, Performans Modu ve Çözünürlük Modu arasında seçim yapabilecek. İlki, 120 fps kare hızı hedefiyle dinamik 4K çözünürlükte (Series S'de 1080p) çalışır.

Çözünürlük Modu bunun yerine çözünürlüğü yerel 4K'ya (Series S'de 1728p) kilitler ve kare hızı hedefini 60 fps'ye düşürür. Rainbow Six Siege ayrıca DualSense denetleyicisinin reaktif tetikleyicilerinden ve haptiklerinden de yararlanacak. Hatta PS5 kullanıcı arayüzünün Etkinlikler sayfasından doğrudan belirli modlara geçebileceksiniz.

PS4 veya Xbox One kopyanızı PS5 veya Xbox Series X / S'ye (aynı konsol ailesi içinde) yükseltebileceğiniz için, mevcut tüm satın alımlarınız, kilit açmalarınız ve ilerlemeniz yeni platformlara taşınacaktır. Ayrıca, her iki nesildeki takım arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz, ancak diğer platformlardaki oyuncularla oynayamacaksınız.

Daha hızlı CPU ve ultra hızlı SSD'leri sayesinde Rainbow Six Siege'in yeni makinelere de daha hızlı yüklenmesini bekliyoruz.