RazerCon 2020 Online Etkinliği Ekim'de Düzenlenecek

RazerCon 2020 Online Etkinliği Ekim'de Düzenlenecek

2020 yılında başlayan pandemi, binlerce etkinliğin dijital olarak düzenlenmesine sebep oldu. Son olarak bu etkinliklere, oyun çevre birimi üreticisi Razer katılacak. RazerCon 2020 olarak adlandırılan açılış etkinliği 10 Ekim'de gerçekleştirilecek ve Razer'ın sosyal medya kanalları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Razer, RazerCon'un yeni ürün tanıtımlarına ve oyun önizlemelerine ev sahipliği yapacağını belirtiyor ve Razer CEO'su Min-Liang'în sabah 9'da başlayacak bir açılış konuşması olacak. Ürün yöneticileri, yeni ürünlerle bireysel vitrin panellerine ev sahipliği yapacak. ve Romero Games, Perfect World ve Paradox Interactive gibi stüdyolar oyunlarını sergilemek için hazır olacaklar. Bu dijital etkinlik aynı zamanda dünyanın ilk RGB aydınlatmalı yayını olacak.

Doğal olarak izleyiciler, oyun beta anahtarları, Razer donanımı ve Razer Blade 15 oyun dizüstü bilgisayarı dahil olmak üzere bazı Razer ürünlerini de elde edebilecekler. Gösteri, Sabaton ve DragonForce'un çevrimiçi konser performanslarıyla sona erecek. Resmi site üzerinden kayıt olabilir ve daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Min-Liang Tan, “Yıllardır bizimle birlikte olan çok tutkulu ve iyi bir oyun topluluğumuz var ve Razer hayranları ve diğer tüm oyuncular için büyük bir etkinlik yapma fikri sayısız kez gündeme geldi.” dedi. Min-Liang Tan, “2020, dünyadaki herkes için zorlu bir yıl oldu ve fiziksel olayları büyük ölçüde sınırladı. RazerCon'u, çevrimiçi etkinlikler için yeni bir standart belirlerken, oyunları ve Razer topluluğunu kutlamak için bir fırsat olarak görüyoruz.”